OFFLINE

Heti kedvenc: hangsúlyozza ki derekát ezekkel a blúzokkal

2016. április 13., szerda 11:51 |

Az oversize ruhadarabok egyelőre nem mentek ki a divatból, és megértjük, ha valakinek arra támad igénye, hogy végre megmutasson valamit az alakjából. A hajtás után adunk is pár ötletet ehhez.  

Napközben elég nyárias az idő már ahhoz, hogy akár ujjatlan blúzban flangáljunk, és egy derékban húzott felső segít abban, hogy egy kis nőiességet csempésszünk egy ilyen lezser összeállításba. 

Ha azt hitte, hogy a peplum már a múlté, nagyon téved, még mindig kapni ilyen felsőket, amiket akár egy nadrágszoknyával is párosíthat. Ha akarja tűsarkút is vehet hozzá, de a hegyes orrú, lapos cipővel is jól mutat.

Ha egyik fazon sem jön be, akkor a derékban megkötős blúzokkal vagy tunikákkal is tehet egy próbát. Utóbbit felveheti legginshez is, de egy szűkebb szabású szövetnadrággal biztosan nem nyúl mellé. 

Mi sem hangsúlyozza ki az alakot egy ceruzaszoknyánál jobban. Persze nem kell hozzá szűk felsőt felvennie, az is elég, ha egy olyan blúzt választ hozzá, amit derékban meg lehet kötni. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta