OFFLINE

Három trend, amire érdemes költeni

2016. április 13., szerda 15:43

A Huffington Post nyomán összeszedtük azt a három kifutós trendet, amire érdemes lesz vadászni a boltokban és azt a hármat, ami ugyan elvileg divatos lesz idén tavasszal, de nem veszít sokat, ha kihagyja őket. A hajtás után megnézheti, mire érdemes beruházni a divatszerkesztők szerint – mi azt valljuk, hogy mindenki hordja azt, amiben jól érzi magát! Ha épp narancssárga, fodros hálóingben tervezi kihúzni a nyarat, akkor tegye abban (de ne csodálkozzon, ha megnézik a villamoson)!

Érdemes megvenni: feltűnő varrás, mint díszítőelem

A kifutókon markáns trend volt a feltűnő varrás a farmerruhák, ingek szélén, ahogy az elszegetlen nadrágaljak is – a fast fashion boltokba utóbbiakból került sok, furcsamód hangsúlyos fehér vonalakat nem láttunk a ruhákon. Ha azonban ön találkozik ilyen ruhákkal és tetszenek is, vegye meg őket nyugodtan, állítólag menők és nem csak egy szezonon keresztül hordhatja majd őket!

Nem érdemes beruházni: hálóruha utcára

Nekünk soha nem volt kedvencünk a hálóruha-trend, amit nagyjából a Givenchy indított lassan másfél éve, úgyhogy nem azt furcsálljuk, hogy most már nem ajánlják a hálóruhának álcázott utcai szettek megvételét a szakemberek, hanem azt, hogy eddig ajánlották. Miért most jut eszükbe leírni, hogy senkinek nem áll jól a fehér szatén?

Érdemes megvenni: érdekes fehér ing

Érdekes fehér inget abszolút érdemes vásárolni, szerencsére a kínálat is nagy, nézze csak meg ebben a StyleCouch cikkünkben, ahol olvasónk kérésére túrtuk fel a netet izgalmas fehér ing után!

Nem érdemes beruházni: narancssárga színű holmik

A HuffPost szerkesztősége azért pikkel a narancsszínre, mert nehéz eltalálni a nekünk legelőnyösebb árnyalatot, ráadásul annyira feltűnő szín, hogy észre fogják venni, ha minden nap ugyanabban a ruhában megyünk dolgozni.

Érdemes megvenni: vállvillantós ruhák

A kulcscsontja mindenkinek szép: kivéve azoknak, akiknek mondjuk napallergiája, vagy aknés bőre van, na, nekik nem fog kedvezni az új, vállvillantós divat, mely az összes fast fashion boltba megérkezett már.

Nem érdemes beruházni: fodros szerkók

A fodrok a vállvillantás mellett a szezon másik legfontosabb szereplői, mi megértjük, ha szereti őket, de azt is, ha a mi pártunkat fogja: szerintünk ugyanis a legtöbb fodros szett kövérít és hiába minden, a melltájon elhelyezett fodrok rögtön tehenészlányt csinálnak a legeltökéltebb fashionistából is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta