Nézze meg az új szezon ékszereit!

Mint minden szezonban, tavaszra is új ékszerekkel rukkolt elő a Pandora és a Swarovski is: előbbi a tőlük már megszokott inspirációval dolgozott, azaz az ébredő természet és a nyíló virágok köszönnek vissza az ékszereken, utóbbi új területre merészkedett és egy csillogó-villogó aktivitásmérőt dobott piacra.

A Swarovski és az aktivitás

Az aktivitásmérő mellett természetesen egy csomó ékszert is terveztek a Swarovski dizájnerei, hatalmas, színes nyakláncok, finom, kövekkel kirakott gyűrűk váltakoznak az impozáns kínálatban, melynek egy része most is az anyák napja jegyében készült. A mi örök kedvenceink a hangsúlyos chocker-láncok és a vastag, színes karkötők maradnak, de aki nem szereti a túl sok csillogást, az is találhat magának finom ezüst- és aranyozott ékszereket a kínálatban.

A legfrissebb újdonság a Swarovski Misfit Shine karkötő, mely a jellemzően nem kifejezetten divatosra tervezett okoskarkötők és aktivitásmérők piacára akar betörni azzal, hogy egy impozáns kristályba építi a Misfit által nyújtott elektronikát. Ami a külsejét illeti: jól sikerült, nincs olyan nap, hogy valaki ne csodálkozna rá, amikor viselem, és egyelőre mindenkinek nagyon tetszik. Ami a mérést illeti: tulajdonképp egy lépésszámlálóról van szó, ami sétatempóban remekül működik, nekem viszont az 5 kilométeres Margitsziget-köreimet rendre 8 kilométernek méri, pedig külön be is lehet állítani, hogy milyen sportot végzek.

Elemmel működik, ami legalább fél évig jó, tehát töltéssel nem kell bajlódni és kis gyakorlással azt is meg lehet tanulni, hogyan lehet leolvasni az apró villogó ledekről az időt – egyébként tényleg nagyon  egyszerű használni, két pöccentésre a világító ledekkel megmutatja, eleget mozogtam-e már aznap, aztán az időt is jelzi. Alvásaktivitást is mér, azaz ha viselem alvás közben, mutat egy görbét reggel, hogy mikor milyen mélyen aludtam (ennek hitelességét pont nem tudom megmondani). Minden adatot Bluetooth-szal lehet a telefonra telepített applikációra szinkronizálni. Engem jól elszórakoztat a dolog, szeretem viselni, de be kell látnom, hogy nem tud sokkal többet, mint egy ingyenesen telepíthető fitnesz-applikáció, nem mér például pulzust: mondjuk annyival biztos jobb, hogy ez merül le váratlanul edzés közben, mint egy telefon és kényelmes viselni. Ha tud angolul és bővebben is érdekli, mit tud a Shine,ide kattintva olvashat még róla – ha megtetszett, már kapható a boltokban.

A Pandora és a virágok

A Pandora nem tévedt új területekre, ők maradtak az ékszereknél, charmoknál. A tavaszi kollekcióra jellemző az újraéledő természet és gazdag virágzás aprólékos megjelenítése, de természetsen szívekkel díszített anyák napi ajándéknakvalóval is ellátják vásárlóikat. A kollekció darabjait különlegesen profin kidolgozták – a csipkézett részletek például hihetetlen ötvösmunkát igényelnek –, továbbra is minden nemesfémekből készül és tűnt el kombinálhatóság sem, azaz a normál és az Essence karkötőkre is szerezhetünk újabb és újabb gyöngyöket.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek