OFFLINE

Kendall Jenner melléfogott az MTV Movie Awards-on

2016. április 11., hétfő 15:59

A 2016-os MTV Movie Awards-on a legtöbb celebnő áttetsző, csipkével megbolondított szettet viselt, aki nem, az is hasig dekoltált koktélruhát választott. Volt, aki a gála komolyanvehetőségének megfelelően inkább viccesre vagy ízléstelenre vette a figurát – tulajdonképp nekik volt igazuk, hisz minek erőlködni, amikor olyan eseményre hívják az ember lányát, ahol a "legjobb csók" meg "legjobb cselszövő" kategóriában adnak át díjakat és az egésznek semmi tétje nincs?

A legkomolyabban talán Kendall Jenner vette az estet, ő ugyanis bevállalt egy ágyékig fűzhető szandált a DSquared2-tól, amit ugyan rendesen be is fűzetett a szolgáival, de mire a fotófalhoz ért, lecsúszott a műremek. Alábbi Snapchat videó szerint még a liftben is szenvedett egy sort a modell, ezt barátnője, Gigi Hadid örkítette meg.

Kennys shoes being extra @gigihadid @kendalljenner #gigihadid #kendalljenner #kengi #itsgigihadid #gigihadidsnapchats

Gigi Hadid (@gigihadidsnapchats) által közzétett videó,

Szóval mi azt tanácsoljuk, ne dőljön be a trendnek, és hagyja meg másnak a combtőig fűzős darabokat – sőt, inkább a térdig köthető gladiátorszandálokat is, mert a vékony pántok hajlamosak megnyomni az ember bőrét, majd félrecsúszni, így úgy fog kinézni a vádlink, mintha sebhelyes lenne. Ha pedig kifűződik egy ilyen szandál, az még ráadásul balesetveszélyes is: mi Jenner helyében is féltünk volna, hogy a lift bedarálja az egész szandált.

Na de ennyit a Kardashian-klán egyik legsikeresebb tagjáról, volt más is az MTV Movie Awardson: például Baddie Winkle, egyik kedvenc Instagram-jelenségünk, aki egy pink, flitteres egyrészesben parádézott, és Ariana Grande, aki Marilyn Monroe stílusát idéző nagyestélyit vett fel. Rajtuk kívül nem sokan vállaltak be színeket, csak Holland Rodent, aki kék overált húzott és Brittany Snow, aki hasig dekoltált, piros miniruhát vett fel. A többiek mind itt-ott áttetsző fekete ruhát vettek fel: mi már eléggé unjuk, ha ön nem, nézze meg a galériában, hány és hányféle fekete, áttetsző ruhát lehet varrni!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta