OFFLINE

Egy százezres ruha, három celebnő

2016. április 11., hétfő 12:31

Az összeöltözés mindig kínos (elég mondjuk Nicky Hilton és Tommy Hilfiger feleségének párosára gondolni), akkor viszont még inkább az, ha hárman jelennek meg ugyanabban a ruhában egy eseményen. Na, hát ez történt legutóbb a Doen nevű márka indulóbuliján, ahol a pr-osok annyira biztosra mentek, hogy több celebnőnek is ugyanazt a ruhát kölcsönözték az eseményre. A 380 dolláros, azaz 100 ezer forintos szalvétára hajazó ruha mellett mutatunk önöknek dekoltált overálban és Victoria Beckhamben is nyomuló hírességeket.

A szalvétaruha

Előbb törjük fel az Enigmát, mint hogy megfejtsük az ilyen fazonú ruhák értelmét, mindenesetre a Doen márka meglátta benne a potenciált – annyira, hogy egyszerre két színben is a celebnőkre adta az egyébként 100 ezer forintra beárazott darabot. Mandy Moore és Minka Kelly még egy közös képet is csináltak – azért azt ugye önök is látják, hogy a mosolyaik nem a legőszintébbek?! Moore egyébként a fekete verziót kapta/választotta, amihez hasonló színű magassarkú szandált választott. Az ő szettje érdemben ennyi is lenne, de korai az öröm, ha azt hiszi, Kelly fantáziadúsabb volt: a fesztiválhangulatú fehér változathoz egy barna bokacsizmát vett fel. 

Nicole Richie is a fehéret kapta, amihez egy fekete magassarkú Louboutin magassarkút vett fel, csuklóját pedig milliós karkötő díszítette. Nem tudjuk, hogy a feltűzött haj koncepció vagy csak a lenövését szerette volna kicsit titkolni, mindenesetre jól áll neki.

Kinek áll jobban?

 • 173
  Mandy Moore
 • 219
  Minka Kelly
 • 382
  Nicole Richie

Dekoltált overálban

Nem kifejezetten miseruha a House of CB 119 fontos, azaz 45 ezer forintos overálja, amit Eve Jihan Jeffers-Cooper rapper az Instagramján osztott meg. Ha kikerekedett a szeme a ruhadarab árának láttán, akkor eláruljuk, hogy a dzseki, amit lazán a hátára dobott, egy 2582 dolláros, azaz 700 ezer forintos Chloé. Mindenesetre a két ruhadarab egész jól mutatott együtt és passzoltak hozzájuk a celebnő visszafogott ékszerei is.

Meagan Good is ezt az overált húzta magára, amikor az iHeartRadio rendezvényére látogatott el. Igaz, ő a dzsekit otthon hagyta és helyette ékes kistáskát vitt magával és arany színű ékszereket aggatott magára.

És az overál?

 • 431
  Eve
 • 311
  Meagan Good

Victoria Beckhamben

Ha most arra tippelt, hogy ez a ruha biztos valami jóárasított darab, akkor megint rossz hírrel kell szolgálnunk: ez egy 2000 dolláros, azaz több mint 500 ezer forintos Victoria Beckham darab. Kim Deckens a Fear the Walking Dead Los Angeles-i premierjére ment el benne, hozzá pedig egy sötét színű hegyes orrú magassarkút vett fel. Körmeit sötétkékre festette (azért ennél kreatívabb választást is el tudtunk volna képzelni), viszont az ezüst ékszerek remekül passzoltak a ruhához.

Kelly Rowlandnek is megtetszett a ruha, amit a Hollywood Beauty Awardsra vett fel, hozzá fekete magassarkút húzott, körmeit pedig piros színűre festette (erről beszéltünk). Önnek kin jön be jobban a hasonló szett?

Ki a jobb?

 • 49
  Kim Dickens
 • 750
  Kelly Rowland

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta