OFFLINE

Továbbra se megy a felöltözés a liverpooli lóversenyre

2016. április 10., vasárnap 17:13

Már vártuk az idei Aintree-derbit, mert nagyon szeretjük nézegetni a dress code ellenére csúnyán kivetkőzött angol hölgyeket és az egyik kedvenc helyszínünk a liverpooli versenypálya, ahol idén április 7-én kezdődött a buli. Az angol derbik szervezői jó ideje küzdenek a dress code betartatásának problémájával (egyelőre úgy tűnik, kevés sikerrel) és Aintree-ban már tavaly is azt ajánlották, Chanel ihlette stílusban érkezzenek a látogatók, akik már akkor sem nagyon tudtak ezzel mit kezdeni.

A legtöbb fiatalnak ugyanis a lóverseny csak egy újabb alkalom a miniszoknyában bulizásra, ráadásul a pálya mellett ugyanúgy lehet üvegből inni a pezsgőt, mint bármelyik hétvégén Liverpool bulinegyedében. Április 8-án, pénteken női napot tartottak, ezt a Daily Mail fotósa alaposan dokumentálta, akárcsak az első, csütörtöki estét, amikor már érezni lehetett, hogy ismét lehetetlen magasságú platformcipőkben fognak a legtöbben érkezni – ez, úgy tűnik, még nem ment ki a divatból Angliában. A mi galériánkban is talál pár jó képet, sőt, szép kalapokat és szemét közt üldögélő lányokat is nézegethet!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta