OFFLINE

Most éppen nagymamákkal menő bikiniket reklámozni

2016. április 10., vasárnap 20:40

A fürdőruhák és fehérneműk reklámjait illetően nehéz feltűnést kelteni, ugyanis elég sok mindent ellőttek már: láttunk már feminista verziót, szalonnaillatút, de olyat is, ami versenyautóból készül. Most két olyan kampányba futottunk bele, ahol egy idősebb modellt kér fel alanynak: így került Yazemeenah Rossira Land of Women úszódressz, és így fotózták le Nicola Griffint a Slink magazinnak.

A hatvanéves Rossi egy együttműködéshez állt modellt: a Dreslyn és a fehérneműket gyártó Land of Women döntött úgy, hogy közös kollekciót dob piacra. Az eredmény egész letisztult lett, ami nem meglepő: azt szerették volna, hogy ne az vigye el a show-t, hanem a női testre, a viselőjére koncentráljunk. „Ez a nő sugárzik az egészségtől és az életerőtől. Magabiztos és odafigyel magára" – indokolta a döntést Brooke Taylor Corcia, a Dresly alapítója. A kollekció darabjait egyébként már kapni, 155 és 375 dollár, azaz 43 és 103 ezer forint között mozog az áruk. Itt lent mutatunk egy képet ízelítőnek, a többit pedig ide kattintva nézheti meg.

@landofwomen által közzétett fénykép,

Szintén a HuffPost oldalán futottunk bele az 56 éves Nicola Griffin Slink magazinnak készített képeibe. Griffin egyébként arról lett híres, hogy ő volt a legidősebb modell, aki bekerült a Sports Illustrated fehérneműs sorozatába. Egyébként természetesen megtisztelőnek érzi a magazin felkérését, emellett azt is megtudhatjuk tőle, hogy szerinte most jött el élete pillanata: 50 felett kezdett el élni, most már nem érdekli, mit vesz fel és hogyan hordja a haját – úgy teszi, ahogy éppen kedve tartja. Róla is mutatunk egy képet, a többiért pedig irány a HuffPost!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta