OFFLINE

Minden diétázó álma a nullkalóriás esőcsepp sütemény

2016. április 10., vasárnap 14:31

Ismét körbejárja a netet a „raindrop cake” elnevezésű desszert, ami nemcsak jól néz ki, de ráadásul gyakorlatilag kalóriamentes is. Mondjuk arról, hogy milyen íze van, fogalmunk sincs, szóval ha ön már kóstolta, feltétlenül ossza meg velünk ezt az infót!

Bár az „édesség” kreálója, Darren Wong szerint, nagyon hasonlít az íze az enyhe vízéhez, azért mi szívesen olvasnánk még pár értékelést róla. A nullkalóriás pudingszerű valami, vízből és agar-agarból áll össze, simán lehet szeletelni és rengeteg idő kellett kikísérletezni, hogy milyen zselésítőanyagtól lesz megfelelő állaga a „sütinek.” 

Bár úgy néz ki, mint ami kipukkad, ha belekanalazunk, valójában szeletelhető, és pirított szójababbal és barnacukorsziruppal tálalják. Ja, és fontosnak tartották közölni, hogy a desszert vegán (valamint nyilván laktóz- és gluténmentes is, ahogy az a vízzel lenni szokott). És 8 dollárba (2400 forintba) kerül egy adag.

Nekünk minden alkalommal amikor az édességre nézünk, azonnal egy szilikon mellimplantátum jut eszünkbe. Mondjuk talán valamivel olcsóbb lehet ez, mint az orvosi változat.

Ön szerint menő a vízdesszert? Vagy ennél nagyobb hülyeségről még nem hallott ma? Szavazzon!

1835 szavazat 1244 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta