8 trükk, amitől drágábbnak tűnhet a szettje

Természetesen nem mindenki teheti meg, hogy tele legyen a gardróbja selyemből és kasmírból készült dizájnerdarabokkal, de ez nem azt jelenti, hogy egy kis odafigyeléssel ne öltözhetnénk szuperdivatosan. A Marie Claire összeállításán felbuzdulva készítettünk egy listát arról, hogy milyen alapdarabokkal teheti megjelenését olyanná, hogy az drágábbnak tűnjön, mint valójában. Részletek a hajtás után!

1. Kísérletezzen bátran a semleges színekkel!

Elegáns és trendi megjelenést kölcsönöz a tavaszi a szezonban, ha a teve- vagy krémszínű ruhadarabjait egy hasonlóképpen visszafogott színskálán mozgó, sárgásbarna vagy bézs színű darabokkal kombinálja. @elomaii összeállítása például remekül érzékelteti, hogy milyen jól megfér egymás mellett a krémszínű garbó, az eggyel sötétebb árnyalatú szőrme mellény és a barna színű hasított bőr bokacsizma.

Neutrals kind of morning *

Una foto publicada por M A A (@elomaii) el

2. Hagyatkozzon a bombabiztos alapdarabokra!

Szinte minden nő ruhatárában található legalább egy jól szabott blézer, fehér blúz és egy puccosabb táska. Párosítsa ezeket a már meglévő minőségi darabjait olyan szezonális divatcuccokkal, mint a földig érő farmer vagy a nagyisarkú cipő és ne lepődjön meg, ha esetleg franciának nézik az utcán.

Cleaning the floor with my jeans #casualthursday

Una foto publicada por Y A S M I N (@yasmin_dxb) el

3. Figyeljen a részletekre!

Jó ideje újra divat a táskához passzoló cipőt, felsőrészt vagy kalapot választani, számos divatrajongót lencsevégre is kaptak hasonló összeállításokban a párizsi divathéten. Az ilyen szettekhez aztán tényleg nem kell örökösnőnek lenni, elég beletúrni a szekrénybe és kiemelni onnan néhány rózsaszín, kék vagy esetleg zöld darabot és összekombálni azt egy farmerrel, bőgatyával vagy éppen egy rakott szoknyával.

My pink look for @loewe shot in my room @parkhyattparis #TheBlondeSaladGoesToParis #TheBlondeSaladGoesToFashionWeek

Una foto publicada por Chiara Ferragni (@chiaraferragni) el

4. Öltözzön egyszínű ruhákba!

Már az év első felében felhívtuk a figyelmet a könnyen elsajátítható trendre, amit olyan hírességek követnek, mint Victoria Beckham, Kendall Jenner vagy Miranda Kerr. A monokróm öltözködés lényege tehát, hogy egyetlen színt vagy azok árnyalatait kombináljuk össze az aktuális szerelésnél, aminek köszönhetően a kedvenc színeinkben pompázhatunk tetőtől-talpig. Különösen menő az év első felében a fekete, a fehér, a farmerkék, a bézs, a rózsaszín, és újabban a zöld a monokróm vonal követőinél.

#ootd #outfit #outfitoftheday #look #lookbook #lookoftheday #whitelook #whiteoutfit #swissblogger #swissfashionblogger #swissbeautyblogger #slovenskablogerka

Una foto publicada por Swiss fashion & beauty blogger (@ema_dulakova) el

5. Játsszon az arányokka!

Az elmúlt pár szezonban nemcsak a szűkített fazonok voltak divatban, hanem a túlméretezett kabátok és pulóverek is, amiknek határozottan jót tesz, ha a formájuktól eltérő darabokkal kombináljuk őket. Váratlan, de kellemes összhatást kelt például, ha egy túlméretezett kabátot vagy kötött kardigánt párosítunk egy pasifarmerrel és egy blúzzal, de trendinek számítanak a farmer miniszoknyába betűrt XL-es pólók is 2016-ban. Leegyszerűsítve, menő kicsit szakadtnak tűnni az év első felében.

6. Kerüljenek főszerepbe az apró részletek!

Mint például a kabáton lévő felvarrók, arany vagy ezüst gombok és hímzések, de a divathetes kollekciókat elnézve jövőre divatba jönnek a vastag övekre és dizájnertáskákra applikált feltűnőbb, kövekkel kirakott mutatós csatok is.

7. Csillogjon-villogjon az a bőrcipő!

Nem számít, hogy milyen elegáns és drága ruhaköltemény van rajtunk, ha a cipőnk kopottas és koszos hatást kelt. Szánjon rá időt és pucolja meg cipőjét mielőtt utcára lépne benne!

8. Bármiben sikkes, ha viharkabátot is visel

A leghétköznapiasabb farmer-póló-edzőcipő együttest is feldobhatja egy örökzöld bézs színű viharkabáttal, amit idén, hála Derek Zoolandernek, fel sem kell vennünk, bőven elég ha csak a vállunkra terítjük.

Una foto publicada por #ootdaphne (@daxxnef) el

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek