OFFLINE

Ennél rondább minta kevés van

2016. április 9., szombat 09:23

A J.C. Penney-t most azért kapták elő Amerikában, mert az Imgur népe elkezdte cikizni a márka egyik szoknyáját: a Worthington névre hallgató, oldalt sliccelt, 24 dolláros ceruzaszoknyának a mintája váltott ki ellenszenvet többekből, mert egy félresikerült reklámfotón a virág valóban leginkább olyan, mintha viselője összevérezte (pontosabban lemenstruálta) volna a szoknyát.

View post on imgur.com

A márka jól reagált a cikizésre, még egy szóviccre is futott tőlük Twitteren. Angolul ugyanis a menstruációt "period"-nak hívják, viszont ugyanígy lehet a szóval nyomatékosítani is mondandónkat: tehát amikor azt írták a J.C. Penney marketingesei, hogy "We think it's a fab skirt for any time of the month. Period." (Szerintünk ez egy csodás szoknya, amit a hónap bármely szakában lehet viselni. Pont.), akkor igazán jó humorral utaltak a netezők kifogásaira.

Nekünk egyébként majdhogynem meg is hozták a kedvünket a vásárláshoz, 24 dollár nem is magas ár (6600 forint) és a maga nemében tényleg csinos ez a szoknya, csak mi épp a fehéret nem szeretjük (túl kényes szín), meg azért ez a minta is kicsit kínos. És önnek hogy tetszik: hordaná az esetlenül nyomtatott szoknyát, vagy cikinek találja a foltnak tűnő virágdíszítést? Szavazzon!

675 szavazat 802 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta