OFFLINE

Te, figyelj, nem gyulladsz meg ebben az ingben?

2016. április 8., péntek 19:47

Bár általában az IKEA szokott minket időről időre értesíteni a balesetveszélyes termékeiről (legutóbb például a fojtogató denevérköpenyről), most egy luxusáruház termékvisszahívására lettünk figyelmesek a TheFashionLaw oldalán. Az érintett Givenchy-felsők egyébként két hónapja kerültek a boltokba és 188-370 ezer forint között mozgott az áruk.

Hiába kezdték el épphogy árulni, már vehetik is le az üzletek polcairól a francia divatház selyemből készült ingeit, ugyanis azok nem feleltek meg a gyulladásveszéllyel kapcsolatos szabályoknak. A termékeket egyébként az Egyesült Államok Termékbiztonsági Tanácsa (CPSC) vizsgálta, azokat pedig olyan neves áruházak tartották készleten, mint a Barneys New York, a Neiman Marcus vagy éppen a Far Fetch.

A CPSC-től azt is megtudhatjuk, hogy nagyjából 60 darabot adtak el eddig belőlük az államok területén belül és azt is, hogy eddig nem érkezett semmiféle sérülésről vagy panaszról bejelentés. Mivel a szervezetnek csak országhatáron belül van illetékessége, így a nemzetközi oldalak (például MyTherese vagy LuisaViaRoma) még mindig árulhatják a Jézus arcával díszített darabokat. A Givenchy-t arra kötelezték, hogy vegye fel a kapcsolatot a vásárlókkal, akiknek a teljes árat vissza kell fizetni majd.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta