OFFLINE

Heti kedvenc: hordjon velúrkabátot motorosdzseki helyett

2016. április 6., szerda 12:52

A motoros bőrdzseki tényleg nagyon sokoldalú, de szinte mindenki ilyet visel az átmeneti szezonban. Ha egy kicsit ráunt, akkor hordhat helyette farmerdzsekit, de egy derékig érő velúrkabát is jó választás lehet. A hajtás után pár olyan összeállítást talál, amiből ihletet meríthet. 

Most már nyugodtan elő lehet venni a szekrényből a miniruhákat- és szoknyákat, és ha a szandált vagy pántos cipőt túl korainak gondolja, egy sportcipőre vagy balerinára is lecserélheti. 

Mintás miniszoknyákkal minden évben találkozni, de a múltidézés jegyében most már fodros blúzokkal is párosíthatja ezeket. Ha ennyi nem elég, akkor a hajpánttal és kockasarkú szandállal fokozhatja a hatást.

Mindenképpen használja ki, hogy a trapéz- és bő szárú farmerek ismét divatba jöttek. Most éppen a rojtos aljú fazonok a menők, de valószínűleg jobb, ha nem ilyenbe ruház be, ki tudja, meddig tartja magát ezt a trend. A csíkos póló viszont egy klasszikus, szóval ezzel nehéz lesz mellényúlnia. 

A színes chino nadrágok a tavasz és az ősz fontos kellékei, és nyugodtan legyen bátor, ha a színekről van szó, a feketén, szürkén és sötétkéken túl is van élet. A fehér kiegészítők és lábbelik ugyan nagyon kényesek tudnak lenni, de ha nem hordja őket mindennap, akkor azért sokáig bírják majd tisztítás nélkül. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta