OFFLINE

Megoldották a menyasszony-pisiltetés problémáját

2016. április 5., kedd 11:19

Bridal Buddy a neve és 60 dollárba, azaz nagyjából 16 ezer forintba kerül az a zsákszerű találmány, ami megoldja a menyasszonyok egyik legnagyobb félelmét: hogyan menjenek el vécére a habos-babos ruhájukban az esküvőjük nagy napján, mikor a mosdó túl kicsi, a ruha túl nagy és amúgy is mindenkivel koccintani kell, ráadásul nagy az izgalom is, hogy minden jól sikerüljön. 

A Huffington Post szerint a mosdós kaland minden menyasszony rémálma, mikor a tökéletes sminkben, tökéletes ruhában és frizurával próbálja terelgetni a végeláthatatlan tüllt és uszályt, vagy éppen az egész koszorúslánybrigádot meg kell kérni, hogy segítsenek neki mosdóba menni. Eddig ezzel a problémával  nem foglalkozott senki, de most Heather Stenlake-nek köszönhetően piacra dobták a Bridal Buddy-t. Stenlake egy interjúban elmondta, hogy egy esküvőiruha-szalonban dolgozott, mikor 2002-ben kipattant a fejéből az ötlet, ugyanis a menyasszonyok mind ugyanazt kérdezték a ruhapróbák alatt: hogyan kell ebben vécére menni?

Az egészet úgy képzelje el, mint egy alsószoknyát, amit a szükség idején felhajt, belecsomagolja a ruháját, kidugja a kezét és nyugodtan használja a mosdót. Ez elsőre bonyolultnak hangzik még képekkel is, de a videón megnézheti mennyire egyszerű az egész és azt is, hogy a részletekre is odafigyelt a tervező, mikor egy kis kéket is csempészett a színvilágba, hogy ne csak valami újat, de a valami kéket is letudja az esküvői babonákból. Már csak valami régit kell találni és valamit kölcsönkérni és ezzel – illetve a könnyített vécére járással – biztosan boldogan indul a házassága. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta