Megoldották a menyasszony-pisiltetés problémáját

Bridal Buddy a neve és 60 dollárba, azaz nagyjából 16 ezer forintba kerül az a zsákszerű találmány, ami megoldja a menyasszonyok egyik legnagyobb félelmét: hogyan menjenek el vécére a habos-babos ruhájukban az esküvőjük nagy napján, mikor a mosdó túl kicsi, a ruha túl nagy és amúgy is mindenkivel koccintani kell, ráadásul nagy az izgalom is, hogy minden jól sikerüljön. 

A Huffington Post szerint a mosdós kaland minden menyasszony rémálma, mikor a tökéletes sminkben, tökéletes ruhában és frizurával próbálja terelgetni a végeláthatatlan tüllt és uszályt, vagy éppen az egész koszorúslánybrigádot meg kell kérni, hogy segítsenek neki mosdóba menni. Eddig ezzel a problémával  nem foglalkozott senki, de most Heather Stenlake-nek köszönhetően piacra dobták a Bridal Buddy-t. Stenlake egy interjúban elmondta, hogy egy esküvőiruha-szalonban dolgozott, mikor 2002-ben kipattant a fejéből az ötlet, ugyanis a menyasszonyok mind ugyanazt kérdezték a ruhapróbák alatt: hogyan kell ebben vécére menni?

Az egészet úgy képzelje el, mint egy alsószoknyát, amit a szükség idején felhajt, belecsomagolja a ruháját, kidugja a kezét és nyugodtan használja a mosdót. Ez elsőre bonyolultnak hangzik még képekkel is, de a videón megnézheti mennyire egyszerű az egész és azt is, hogy a részletekre is odafigyelt a tervező, mikor egy kis kéket is csempészett a színvilágba, hogy ne csak valami újat, de a valami kéket is letudja az esküvői babonákból. Már csak valami régit kell találni és valamit kölcsönkérni és ezzel – illetve a könnyített vécére járással – biztosan boldogan indul a házassága. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek