OFFLINE

Menő vagy ciki a comb közé belógatott lánc?

2016. április 2., szombat 08:28

Már kezdtük elfelejteni a "thigh gap", azaz az össze nem érő comb körüli őrületet, mikor egy leleményes szingapúri ékszertervező, Soo Kyung Bae előrukkolt egy olyan ékszerkollekcióval, melyben csakis olyan 18 karátos aranyozott láncok kaptak helyet, amiket a lábunk közé belógatva kell viselni. Az internezők persze ráleltek a Thigh Gap címen futó weboldalra, ahol hamarosan arra is rájöttek, hogy ezen a kamuoldalon nem fogják tudni beszerezni a sokkoló látványt nyújtó ékszereket.

Pedig megörültünk, hogy majd ilyenben jár az utca embere.
Pedig megörültünk, hogy majd ilyenben jár az utca embere.
Fotó: tgapj.com

A National University of Singapore végzős hallgatója ugyanis csak arra kívánta felhívni a figyelmet kollekciójával, hogy a közösségi média által közvetített testkép inkább aggasztó, mint egészséges és a nőknek, valamint a férfiaknak egyaránt kell tenniük valamit a véznaság és a torz testkép népszerűsítésének megállításáért – írja a Dailymail.co.uk a nem mindennapi ötletről. A nagyobb hitelesség érdekében a dizájner még is be is árazta a cuccokat, 175-195 dollárt, 48.666-54.220 forintot kérne, ha léteznének ezek a csecsebecsék.

Csalódtak, akik vásárolni is szerettek volna az oldalon.
Csalódtak, akik vásárolni is szerettek volna az oldalon.
Fotó: tgapj.com

“Egy vitát akartunk generálni arról, hogy mennyire szürreálisan ábrázolja és kezeli a közösségi média a testképet. Ezekkel az ékszerekkel egy másik szintre sikerült emelni a comközti rés körüli problémát és ebben a reményben is jöttek létre, hogy válaszokat keressünk ezekre a fontos kérdésekre” – mondta a provokatív tervező, aki reméli, hogy a képzeletbeli termékek láttán sokan elgondolkoznak majd azon, hogy mégis milyen abszurd társadalomban élünk és milyen furcsa trendekért rajongunk. Ön mit gondol, menő egy ilyen láb közé belógatott lánccal népszerűsíteni az egészséges testképet vagy inkább cikinek találja az ötletet? Szavazzon!

926 szavazat 811 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta