OFFLINE

Ismét segítünk lekoppintani három szettet

2016. április 1., péntek 17:31

Nem gondoltuk volna, de már három hónap is eltelt azóta, hogy megmutattuk önöknek, hogyan tudnak lemásolni egy-egy jól sikerült szettet. Éppen ezért most jövünk a következő trióval: a szokásokhoz hűen elolvashatja, szerintünk miért működik az adott összeállítás és azt is megnézheti, honnan szerezheti be hozzájuk a ruhadarabokat.

Bőrdzseki

Miért működik? Egy minőségi bőrdzseki mindig jó befektetés, de itt a szettre mégis a vékony, csomóra kötött kendő teszi fel a pontot. Bár nem annyira látszik, de míg a dzseki fekete, addig a pulóver sötétkék - ha önnek nem tetszik valamelyik szín ezek közül, nyugodtan helyettesítheti a másikkal. A barna cipőt elég sok mindenhez felveheti - itt sem üt ki az összképből.

Szövetkabát

Miért működik? A semleges színeket (szürke, fekete) a világoskék töri meg és a szett anélkül is működik, hogy akár egyetlen harsány vagy önmagában kiemelkedő darabból is állna.

A sportcipő trend még mindig tartja magát és nem tudjuk, hogy a képen látható úriember vett-e fel valamilyen kardigánt az ing és a kabát fölé (vagy az csak utóbbi belseje), de mivel télen készült a fotó, valószínűleg igen - és önnek is ezt ajánljuk, ha mostanában viselne hasonló szettet.

Zakókabát

Miért működik? Bár az utolsó összeállításban látható kabát az elegánsabb kategóriába tartozik, simán működik egy farmerrel és egy mintás pulóverrel is. (Ha utóbbi mellett dönt, arra azért figyeljen, hogy ne legyen teljesen értelmetlen a szövege.)

A bőr bokacsizma szintén sokoldalú kiegészítő, viszont arra figyeljen, hogy ne műbőrt vegyen, mert abban télen fázni fog a lába, nyáron pedig bele fog izzadni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta