OFFLINE

Harrison Ford elárverezi ikonikus dzsekijét

2016. március 31., csütörtök 10:04

Ha még egyetlen percet sem látott a Csillagok háborújából, annyit biztos tud, hogy a Han Solót alakító Harrison Ford elég menő bőrdzsekit visel. Nos, a sztár úgy gondolta, egy nemes cél érdekében meglovagolja a decemberben bemutatott film utórezgéseit és elárverezi a ruhadarabot, írja a Vogue

A licit 18 ezer dollárról, azaz nagyjából 5 millió forintról indult, most 34 ezer dollárnál, azaz 9,5 millió forintnál jár (és a film iránti rajongást elnézve, valószínűleg nem is áll majd meg ennyinél). A hetedik részben látott dzsekiért kapott összeg egy, az epilepszia gyógyításának kutatására létrejött központnak megy majd.

Ez annak fényében nem meglepő, hogy Ford nemrég a New York Daily-nek elmondta, a 25 éves lánya, Georgia is évekig szenvedett a betegségtől. Sokáig félrediagnosztizálták, azonban az említett központ segített neki – ezt szeretné most "meghálálni" a színész. Ha éppen nincs mire költeni a pénzét, ön is beszállhat a licitbe, méghozzá itt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta