OFFLINE

Nyakában hordhatja gyermeke rajzát

2016. március 30., szerda 10:27

A pillanatnyi emlékmegőrzésnek számos módszere van, elég például a gipszbe nyomott tenyérmintára gondolni. A TasarimTakarim Etsy-bolt most egy fokkal kreatívabb és érdekesebb megoldást kínál: az IKEA-plüssökhöz hasonlóan életre kelti a gyerekek rajzait – egészen pontosak nyakláncot készít belőlük.

Az ékszerek nem olcsóak, ugyanis 40 ezer forintot kérnek értük és a szállításra is ott kell hagyni 2900-at. Egyébként ezüstből készülnek (925-ösből) és minden, a boltban található termék alatt megtalálja, hogy ki tervezte és hány éves. Ezen kívül persze egyedi megvalósítás is szóba jöhet: a rajzokat háromfajta méretben (2-2,5, 3-4, illetve 4,5-7 centis változatban) lehet kérni, a megrendelést pedig azzal kell kezdeni, hogy elküldjük a poronty művét szkennelt változatban. Sokat nem is kell várni az alkotásra, ugyanis 5-7 munkanapon belül elkészítik az ékszert, további 7-8 nap alatt pedig el is ér hozzánk.

Frissítés: egy olvasónk jelezte, hogy ez létezik már itthon is. Ha érdeklik a részletek, ide kattintva megtalálja őket!

il 570xN.941248966 75y1
Fotó: Etsy / TasarimTakarim

Ön mit gondol? Ha már ássa is elő a gyerek rajzait és rohan velük a szkennerhez, akkor nyomja meg a Menő gombot, ha viszont a 40 ezer forintos ár láttán hozzánk hasonlóan inkább saját maga hajlítgatná össze az ékszert valamilyen vékonyabb drótból vagy csak simán feleslegesnek tartja, akkor nyomjon a CIKI-re!

603 szavazat 909 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta