OFFLINE

Fura dekoltázsokkal versenyeznek a celebnők

2016. március 28., hétfő 17:08

Általában igyekszünk valamilyen koncepciót kitalálni a hétfőnkénti Kinek áll jobban? posztjainkhoz és ez most sincs másként: igaz, ezen a héten különösen könnyű dolgunk volt, ugyanis olyan képek kerültek az utunkba, amin csupa fura dekoltázzsal rendelkező celebnő volt. Khloé Kardashian és Mel B felsője csoda, hogy nem repedt szét, Jennifer Lopez és Alesha Dixon babydollja enyhe magyarázatra szorul, Amber Rose és Kim Kardashian pedig csak önmagukat adták.

Cushnie Et Ochs-ban

A márka elég népszerű a celebek körében (írtunk már róla a hét legjobban öltözöttje posztban és kinek áll jobbanban is szerepelt), most pedig Khloé Kardashian és Mel B vett fel tőlük egy-egy 1625 dolláros, azaz közel félmilliós ruhát. Előbbi az Instagramon osztotta meg azt a képet, amin a feszülős dresszben nyomul – az aranygombokkal díszített ruhához egy fekete magassarkút vett fel. A legjobban nekünk talán a celebnő haja és sminkje tetszik, ha megnézné közelebbről, irány a galéria!

Mel B az America's Got Talent március 3-i válogatójára látogatott el a ruhában és szemmel látható, hogy ő jobban kitöltötte a felsőrészt. Lábaira egy arany részletekkel díszített magassarkú került és az ékszerei is ilyen színben pompáztak. Biztos, ami biztos: a Cartier milliós karkötőiből többet is magára húzott.

Ki a jobb?

 • 590
  Khloé Kardashian
 • 304
  Mel B

Fura babydollban

Sokáig kerestük, de egyszerűen nem találtunk választ Jennifer Lopez és Alesha Dixon szettjének miértjére, úgyhogy a filozofálgatás helyett inkább elmondjuk, ki mit húzott fel a rózsaszín, egyébként 1695 dolláros, tehát félmilliós Fausto Puglisi babydollhoz. Lopez az American Idol egyik válogatóján jelent meg benne, a szettjét pedig ezüst ékszerekkel és egy higanyszínű magassarkúval egészítette ki. Füleibe óriási karika fülbevalót akasztott.

Úgy tűnik, ez egy tehetségkutatós válogatás is lesz, ugyanis Alesha Dixon is a Britan's Got Talentre ment el ebben a ruhában, amihez láncokkal díszített fekete magassarkút, fém ékszereket és bőr ballonkabátot vett fel. A pókláb szempilláktól általában irtózunk, itt viszont tökéletesen működik – éppúgy, mint a bordó rúzs.

Kin jobb a rózsaszín "ruha"?

 • 663
  Jennifer Lopez
 • 223
  Alesha Dixon

A szokásos szettjükben

Amber Rose még februárban ment el az All Def díjátadójára, amit egy éjszakai klubban rendeztek meg, ő pedig ehhez mérten öltözködött. Nem mintha a hétköznapi szettjeit a farmer-pulóver jellemezné, de most sikerült egy, az átlagosnál feszesebb ruhába passzíroznia magát, a lábaira pedig fekete magassarkút húzott.

Hasonló koncepcióban gondolkodott Kim Kardashian is, amikor férjével majdnem pontosan egy éve részt vettek a párizsi divathéten a Givenchy bemutatóján. Kardashian egy nyitott orrú combcsizmát vett fel, amit a neccből készült kezeslábasára húzott rá. Derekát egy övvel tette még inkább hangsúlyossá, dekoltázsát pedig vékony szalagok fedték. Hát így.

Kinek áll jobban?

 • 520
  Amber Rose
 • 307
  Kim Kardashian

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta