OFFLINE

Nézze meg Erzsébet királynő húsvéti kalapjait!

2016. március 27., vasárnap 10:07

II. Erzsébet királynő uralkodása során eddig több mint 5000 különböző kalapot viselt az ABC News London számítása szerint, tehát egyértelmű, hogy az oly fontos húsvéti misékre is gondosan megválogatja fejfedőit az angol uralkodó. A királynő természetesen nem a Zarában vásárol kalapot, hanem olyan top kalaposmesterek dolgoznak neki, mint Frederick Fox, Philip Somerville és Rachel Trevor Morgan. A Huffington Post után mi is összegyűjtöttük Erzsébet húsvéti kalapjait az elmúlt 30 évből – van köztük nagyon feltűnő, nagyon érdekes, visszafogott és igazi műremek is, de egy dolog biztos: a kalap színe és anyaga megegyezik, de legalábbis harmonizál az öltözet színével és anyagával. Emellett minden kalapra jutott valami különleges csavar: tollak, gombok, hajtások, pomponok díszítik a remekbe szabott fejfedőket, nézze csak meg a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta