OFFLINE

Menő vagy ciki a paplanruha, amiben bárhol aludhat?

2016. március 26., szombat 09:40

Az angliai Jury's Inn hotellánc agyából pattant ki az az ötlet, hogy mivel az angolok többsége úgy is utál reggelente kikászálódni az ágyából, megalkotják a paplanruhát, így nem kell senkinek lemondania a puha melegséget hozó paplanos érzésről, ráadásul bárhol kényelmesen aludhat. Wendy Benstead divattervező segítségével el is készítették a prototípusokat, amik mind 100 százalék pamutból készültek – olyanok, mint egy tollas paplanból szabott kosztüm. 

Elsőre a kabát nem sokban különbözik egy sima pufikabáttól, de a nadrág is hasonlít egy vastagabb sínadrágra. Magassarkú cipővel egészen különleges megjelenést biztosít és arról sem esett szó,  mennyire vízálló a borítása. Egyelőre nem terveznek nagyüzemi gyártást, bár a szállodalánc nem tartja kizártnak, hogy elkezdjék forgalmazni, ha nagy lesz a sikere. Ha el tudná képzelni, hogy ilyenben szundikáljon reggelente a metrón, akkor nyomja meg a menő gombot, ha azonban ilyet otthonra sem venne fel, akkor a cikire kattintson. 

701 szavazat 614 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta