OFFLINE

Heti kedvenc: nyugodtan mutogassa a vállát tavasszal

2016. március 23., szerda 19:48

Ha körülnézünk a márkák honlapjain, szembetűnhet, hogy ebben a szezonban divatosak a vállat szabadon hagyó felsők. Egyelőre még lehet, hogy egy picit hűvös van az ilyen blúzokhoz, de azért megmutatjuk, hogyan hordhatja őket, ha nem bír várni az igazán jó idővel. 

A farmer eléggé adja magát, és most hihetetlen választék van belőlük, ha akarja akkor egy bővebb szárú, szegetlen, boka főlé érő nadrággal is felveheti e heti kedvencünket. Persze egy sima trapéz- egy skinny, vagy akár egy girlfriend farmer is jó választás lehet. 

Ha egy kicsit elegánsabban szeretne öltözni, akkor a farmernadrágot cserélje egy szövetnadrágra, a fűzős cipőt pedig egy magassarkúra. A farmerdzseki helyett is felvehet egy blézert vagy szövetkabátot, ha ennyire sem akar lezserkedni.

Az A-vonalú szoknyák továbbra is divatban vannak, és mindegy hogy térd fölé vagy alá érnek, ez a blúz bármelyik hosszhoz illik. Ha pedig unja a kabátokat, akkor egy óriási sállal vagy egy poncsóval védekezzen a hideg ellen.

Annyiszor írtunk már arról, hogy a fekete ceruzaszoknya milyen jól variálható darab, még szép, hogy ebből a cikkből sem maradhat ki. Igaz, ezúttal nem egy szövetből, hanem egy műbőrből készült darabot válogattunk be, hátha van, aki a vagányabb stílus híve.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta