OFFLINE

Ilyen táskák és cipők után kajtatunk az ősszel

2016. március 20., vasárnap 13:19

Miután alaposan dokumentáltuk, hogy mi történt a 2016-os őszi-téli kollekciókat bemutató divathét New York-i, londoni, milánói és párizsi állomásain és az utcai divat frontoján, készítettünk egy összeállítást arról, hogy milyen kiegészítők jönnek majd divatba az év második felében. Részletek a hajtás után!

A táskák

Rég mutattak be ennyi “must have” táskát a divathéten, mint az idei szezonban, ahol sziporkázott a Fendi, a Dolce & Gabbana, Anya Hindmarch, J.W. Anderson és a Gucci is, akik a brooklyni művésszel, Trouble Andrew-val, aka GucciGhost-al tervezték meg “Real Gucci” feliratos táskáit. Nagy divatja lesz a vállon átdobós, a vintage stílusú valamint a színes bőrből és szőrméből készült vidám daraboknak is, részletek a galériában!

A cipők

Végleg búcsút inthetünk a kényelmes, de semmihez nem passzoló edzőcipőknek, ellenben a szőrrel bevont és az arany, valamint ezüst lábbelik még nem kopnak ki száz százalékban a divatból a következő szezonban. Felkapottak lesznek majd a bársony csizmák, a csatos cipők, a rafinált sarkat kapott és a mindenféle cicomával ellátott lábbelik is, de kattintson a galériára és nézze meg, hogy miben gondolkodott többek között a Prada, a Dolce & Gabbana, a Chanel és Alexander Wang!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta