OFFLINE

Végre eljött a férfi plus-size modellek ideje!

2016. március 18., péntek 08:36

A plus-size témával mi is rendszeresen foglalkozunk, azonban olyanra még nem volt példa, hogy az alanyok férfiak legyenek. Eddig! Az IMG modellügynökség ugyanis a női pluszos modelleket foglalkoztató Curve divízió sikere után bejelentette a Brawnt, amiben az átlagosnál nagyobb méretű pasik kapnak helyet, és már le is szerződtették a két centiméter híján kétméteres, 106 centiméteres derékkal rendelkező Zach Mikót - írja a Mashable.

Mikót jelenleg 14 ezren követik Instagramon – ez a szám valószínűleg meg fog sokszorozódni a hírnek köszönhetően. Mielőtt aláírta volna a szerződést az IMG-vel, színészkedéssel és humorista karrierrel próbálkozott New Yorkban, de a pénzt pultosként, illetve ácsmunkákkal szedte össze. „Az IMG élen jár abban, hogy megváltoztassa a klasszikus szépségről kialakított képet. Hálás vagyok, hogy részese lehetek az ipar evolúciójának" - nyilatkozta Miko, majd a 26 éves modell hozzátette: soha nem érezte magát helyesnek vagy vonzónak, amíg nem találkozott a feleségével.

„Büszke vagyok arra, hogy nagydarab vagyok és mindig is az akarok lenni. Beláthatjuk végre, hogy semmi rossz nincsen ebben" - tette hozzá. Miko azt is reméli, hogy - a plus-size női modellekhez hasonlóan - segít majd azoknak a férfiaknak, akik testképzavarral küzdenek. A modell azt is reméli, hogy sikerül megváltoztatni a divat- és szépségipar szótárát és a lassan pejoratív "nagy" jelzőről az embereknek sokkal inkább jut majd eszébe az erő. Nem a már piacon lévő modellekkel akarja felvenni a versenyt, hanem inkább az irreális társadalmi normákon szeretne változtatni. „A szépség nem definiálható. Attól, hogy ők azok, még te is lehetsz, és semmivel sem jobbak nálad" - mondta.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta