OFFLINE

Így jön újra divatba a múlt század

2016. március 17., csütörtök 09:45

Érdekes egybeesésre lettünk figyelmesek a 2016-os őszi-téli kollekciók feldolgozása közben, ugyanis a milánói divathéten bemutató Moschino vezető tervezőjének, Jeremy Scottnak és a Dolce & Gabbana tervezőpárosának nemcsak a tavalyi évben járt egy rugóra az agyuk, hanem idén is sikerült hasonlóképpen gondolkodniuk.

Míg Domenico Dolce és Stefano Gabbana a Disney hercegnők világából merített ihletet a tervezés során, addig Jeremy Scottot a 15. századi domonkos szerzetesek, a nyilvános könyvégetések, a dohányzás, valamint a füst témája foglalkoztatta a szezonban. Annak ellenére, hogy az inspirációforrások igencsak eltérőek voltak az olasz divatházaknál, mindkét luxusmárkának sikerült csilláros, valamint macis szerelést is kifutóra küldeni Milánóban.

De hasonló, múlt századi hangulatot idéző, fényűző vintage stílusjegyekkel, teáskannákkal, tányérokkal és mutatós étkészlettel pakolta tele kollekcióját a legendás Schiaparelli ház is a szezonban. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy min nosztalgiáztak a milánói divatházak a szezonban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta