OFFLINE

Kvíz: eltalálja, mennyibe kerülnek ezek a ruhadarabok?

2016. március 16., szerda 20:30

Szeretjük a kvízeket (és ahogy észrevettük, önök is), így a múltkori dizájner vs. fast fashion után egy újabb, hasonló tematikájúval készültünk. Nem mondjuk, hogy most könnyebb dolga lesz: azt kell megtippelnie egy fotó alapján, hogy a rajta szereplő ruhadarabot vagy kiegészítőt mennyiért árulják. A márkát természetesen nem áruljuk el, viszont annyit segítünk, hogy milyen anyagból készítették a terméket – hátha segít egy kicsit. Logikát ne nagyon keressen a válogatásban: nem direkt arra mentünk rá, hogy minden, egyébként drága termék filléres kacatnak tűnjön és fordítva.

Tipp: ha kitöltötte a kvízt, ne zárja be rögtön az ablakot, ugyanis minden terméknél megnézheti, hogy egyébként pontosan mennyibe kerül és hol szerezhető be.

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta