OFFLINE

Heti kedvenc: a szatén bomberdzseki

2016. március 16., szerda 08:57

Az igazi tavaszt nemcsak virágmintás bomberdzsekiben várhatja, a boltokat ugyanis ellepték a szaténból készült fazonok is. Ugyan több színben - például rózsaszínben is kaphatóak - az e heti kedvencünknek egy fekete dzsekit választottunk, mert ez jobban variálható és nem kell hozzá olyan nagy merészség. 

Mostanság ugye divat, hogy az ember tetőtől-talpig ugyanabba a színbe öltözik, a feketével ráadásul elég könnyű teljesíteni ezt a feladatot. Bár a szatén önmagában is izgalmas, azért feldobhatja az összeállítást egy mintás pólóval és egy feltűnőbb cipővel.

Lassan itt a miniszoknyás, - ruhás idő, és ezekhez is nyugodtan felveheti e heti kedvencünket. Ha rohangálós napja van, akkor a hátizsákot és a fehér sportcipőt ajánljuk, bár utóbbi tisztításával nem lesz könnyű dolga, és tényleg mindenkinek van már. 

Az anyagától eltekintve a szatén bomberdzseki nem egy extra darab, ezért bátran viselje mintás ruhadarabokkal, mondjuk nadrággal. A papucscipőkhöz ugyan még egy kicsit hideg is van, de lesz ez jobb is.

Akár hiszi, akár nem, egy ilyen elegáns összeállításhoz passzolhat ez a dzseki. Igen, a masnis és/vagy fodros blúzok még divatban vannak, és végre nemcsak fehér színben kaphatóak. Mondjuk a többségük még műszálas sajnos, de lehet, hogy az egyéni probléma. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta