Tudta, mi hiányzott még a világból? Hát a macaronut!

szivárványos bagel után azt hittük, nehéz lesz újat mutatni, de a legújabb gasztroőrület erre azonnal rá is cáfolt: megérkezett a macaronut, ami nem más, mint a macaron és a fánk összeillesztéséből kreált mutáns. Igaz, a pompás alkotást még csak elképzelni lehet, ugyanis majd csak március 20-án debütál majd a New York-i National Macaron Day keretein belül.

The Macaron Donut is a definite must try this coming Macaron Day on March 20th! #12DaysUntilMacaronDay #Macarondonut...

Posted by Chef Francois Payard on Tuesday, March 8, 2016

A macaron-fánk hibridet Francois Payard cukrász jegyzi, aki egyébként számos elképesztően gyönyörű édességet álmodott már meg, Facebook-oldalán egyéb ötleteit is meg lehet nézni.

Aki annyira szerencsés, hogy ebben az időszakban éppen New Yorkban lesz, az ne hagyja ki a fesztivált, ugyanis ingyen kóstolhat egy macaront minden kiállítónál, ha pedig még vásárlásra is adja fejét, jól teszi, mivel a befolyt összeget jótékonykodásra költik. Ha viszont ön is csak Magyarországról követi az eseményt, legalább azt megnézheti a neten, hogy melyik cégek macaronjaitól esik el: Bouchon Bakery, Macaron, Parlour, Sugar and Plumm, and Maison du Chocolat.

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra