OFFLINE

Tudta, mi hiányzott még a világból? Hát a macaronut!

2016. március 12., szombat 10:38

szivárványos bagel után azt hittük, nehéz lesz újat mutatni, de a legújabb gasztroőrület erre azonnal rá is cáfolt: megérkezett a macaronut, ami nem más, mint a macaron és a fánk összeillesztéséből kreált mutáns. Igaz, a pompás alkotást még csak elképzelni lehet, ugyanis majd csak március 20-án debütál majd a New York-i National Macaron Day keretein belül.

The Macaron Donut is a definite must try this coming Macaron Day on March 20th! #12DaysUntilMacaronDay #Macarondonut...

Posted by Chef Francois Payard on Tuesday, March 8, 2016

A macaron-fánk hibridet Francois Payard cukrász jegyzi, aki egyébként számos elképesztően gyönyörű édességet álmodott már meg, Facebook-oldalán egyéb ötleteit is meg lehet nézni.

Aki annyira szerencsés, hogy ebben az időszakban éppen New Yorkban lesz, az ne hagyja ki a fesztivált, ugyanis ingyen kóstolhat egy macaront minden kiállítónál, ha pedig még vásárlásra is adja fejét, jól teszi, mivel a befolyt összeget jótékonykodásra költik. Ha viszont ön is csak Magyarországról követi az eseményt, legalább azt megnézheti a neten, hogy melyik cégek macaronjaitól esik el: Bouchon Bakery, Macaron, Parlour, Sugar and Plumm, and Maison du Chocolat.

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MÁS TÉSZTA 1453: egy új konyha születése

Csodálatos, dekadens, részletgazdag, kifinomult. Bizánc falain innen és túl

KERTÉSZ Így harcolj a parlagfű ellen

Nincs növény, amitől többen szenvednének, mint a parlagfű. Hazánkban 1920-ban jelent meg. Profi tippek a harchoz

OTTHONTÉRKÉP Trump eladó háza: parasztbarokk

Remek mulatság végignézni a képeket. Pénz=/=ízlés. De legalább nagyon sokba kerül...
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta