OFFLINE

Tudta, mi hiányzott még a világból? Hát a macaronut!

2016. március 12., szombat 10:38

szivárványos bagel után azt hittük, nehéz lesz újat mutatni, de a legújabb gasztroőrület erre azonnal rá is cáfolt: megérkezett a macaronut, ami nem más, mint a macaron és a fánk összeillesztéséből kreált mutáns. Igaz, a pompás alkotást még csak elképzelni lehet, ugyanis majd csak március 20-án debütál majd a New York-i National Macaron Day keretein belül.

The Macaron Donut is a definite must try this coming Macaron Day on March 20th! #12DaysUntilMacaronDay #Macarondonut...

Posted by Chef Francois Payard on Tuesday, March 8, 2016

A macaron-fánk hibridet Francois Payard cukrász jegyzi, aki egyébként számos elképesztően gyönyörű édességet álmodott már meg, Facebook-oldalán egyéb ötleteit is meg lehet nézni.

Aki annyira szerencsés, hogy ebben az időszakban éppen New Yorkban lesz, az ne hagyja ki a fesztivált, ugyanis ingyen kóstolhat egy macaront minden kiállítónál, ha pedig még vásárlásra is adja fejét, jól teszi, mivel a befolyt összeget jótékonykodásra költik. Ha viszont ön is csak Magyarországról követi az eseményt, legalább azt megnézheti a neten, hogy melyik cégek macaronjaitól esik el: Bouchon Bakery, Macaron, Parlour, Sugar and Plumm, and Maison du Chocolat.

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta