OFFLINE

Heti kedvenc: fehér bokacsizma, mert miért is ne

2016. március 9., szerda 12:34

Arról már írtunk, hogy mennyire hasznos darab is a fekete bokacsizma, a német Elle szerint viszont érdemes megbékélni azzal a ténnyel, hogy a kevésbé praktikus fehér bokacsizma is divatba jött, legalábbis a divatheteken készült fotók ezt bizonyítják. Itthon mondjuk nem túl nagy a felhozatal, a külföldi, de Magyarországra is szállító márkák honlapjain érdemes körülnézni, ha cikkünk után úgy gondolja, önnek is kell egy ilyen lábbeli. 

Akár hiszi, akár nem, a szegetlen aljú farmerkabát és a bokalengető trapézfarmer is nagy kedvence a bloggereknek, és micsoda szerencse, hogy ezeket a darabokat nálunk is lehet kapni. Szóval, ha szeretne szerepelni egy street fashion fotón, akkor ezt a szettet ajánljuk. 

Vagy öltözhet egy kicsit múltidézően, és ha tényleg szeretné megidézni a hetvenes éveket, akkor a képen látható darabok helyett egy egyenesszabású miniruha és egy irha- vagy műszőrmekabát lesz az igazán jó döntés, ez utóbbit inkább egy használtruha-boltból szerezze be. 

Állítólag jó dolog ugyanolyan színű dolgokat magunkra aggatni, de megértjük, ha valaki nem akar túlzásokba esni. Ha szeretne megbarátkozni ezzel a trenddel, akkor kezdje mondjuk fekete és fehér összeállításokkal, e heti kedvencünket így könnyen beillesztheti a ruhatárába. 

Vagy a fehér dolgokat lecserélheti szürkékre is. Ha pedig hiányoznak a színek, akkor keresse elő a színesebb, feltűnőbb és nagyobb ékszereket és egyéb kiegészítőket.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta