OFFLINE

56 millió forintot vert el táskákra a dán hercegnő

2016. március 9., szerda 07:48

Mária dán hercegnőről általában azért szoktunk írni, mert csinos, és eléggé hasonlít Katalin hercegnőre, most viszont azért vette elő a dán Se Og Hoer, majd aDaily Mail, mert kiderült, jólöltözöttségének borsos ára van. Legalábbis ami a táskáit illeti biztos, ugyanis a lap tudni véli, hogy a dán királyi hercegnő az utóbbi 5 évben 59 (!!!) dizájnertáskát vásárolt, összesen 200 ezer dollárt költött rájuk, azaz 56 millió forintos táskatartalékot halmozott fel fél évtized alatt.

Mária imádja a híres divatházakat, úgyhogy több Chanel és Prada táska is került a gyűjteménybe, melynek legdrágább darabja egy 45 ezer dolláros (12,7 millió forint), fekete krokodilbőr Hermes Birkin táska – talán a sors fintora, hogy erről a táskáról alig készültek képek, egyedül egy 2012-es megbeszélés után sikerült lencsevégre kapni a ritka és drága darabot, de talán nem véletlen, hogy a fekete Birkin otthon ül a széfben.  

A piszok drága Birkinnel ellentétben a 3600 dolláros (1 millió forintos), jól megpakolható barna Ralph Lauren Ricky táskát gyakran látni a hercegnő kezében, és nagyon kedveli a Prada szigorú külsejű Saffiano-bőr táskáját is. Az ismert márkák mellett Mária például a kevésbé ismert, de baromi drága Quidam márka szekerét is tolja. Tőlük birtokol egy 10.500 dolláros (3 millió forint), királykék krokodilbőr clutch-ot és egy sima fekete, 3600 dollárba kerülő kistáskát is. 

Az egyik Chanel táskája egy "Chanel Quilted Lambskin Flap Bag", melyért 6050 dollárt (1,7 millió forint) kell fizetni. A táskamániát a dán királyi család sajtósa nem kívánta kommentálni, de ezen nagyon nincs is mit: a hercegnőről készült képeken látszanak a drága táskák és az is rég ismert tény, hogy Mária visszatérő vendég a koppenhágai divathéten és a luxusboltokban. Legutóbb például az ausztrál Marina Mirage-ban fotózták le, és hát ott se turkálók vannak.

Ha utánaszámolunk, kiderül, hogy a hercegnő az elmúlt 5 évben minden hónapban vett egy drága táskát – a dán hercegi pár egyébként nyilván sokat költ a ruházkodáson kívül is, de a Daily Mail fontosnak tartotta megjegyezni, hogy azzal nem vádolhatjuk Máriát, hogy egy táskát vagy ruhát csak egyszer visel: akárcsak Katalin, ő is szívesen túr elő a szekrényéből régebbi darabokat. Kivéve a Birkint, azt nem nagyon lobogtatja az utóbbi 3 évben. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta