OFFLINE

Nagyon fontos kérdést tett fel a Mango

2016. március 8., kedd 11:22

Majdnem napra pontosan másfél éve, hogy mesevilágot alkotott a Mango és az oldalának magyarításával a Google fordítóját bízta meg. Nem nagy dolog, előfordul mással is – ilyen mély kérdést azonban máshol még nem szegeztek nekünk:

Nem is tudjuk hirtelen, hogy a kép melyik részletét emeljük ki: azt, hogy a Mango arra kíváncsi tőlünk, hogy melyik országban van Magyarország, vagy azt, hogy a válaszadásnál eléggé megköti a kezünket és csak az English és Magyar opciókat kínálja fel. Azért az rendes a márkától, hogy gondolt azokra, akik hirtelen összezavarodtak és/vagy elegük van már a komor időjárásból: ők kifejezhetik legmélyebb vágyaikat és válaszolhatják azt, hogy inkább egy másik országban szeretnének szörfözni.

Ön szerint melyik országban van Magyarország?

 • 167
  Magyarország
 • 32
  Európa
 • 333
  Azerbajdzsán
 • 52
  Párizs
 • 393
  Inkább egy másik országban szörföznék.
Idetesszük a képet megint, hátha ön se tud betelni vele
Idetesszük a képet megint, hátha ön se tud betelni vele

Bár az internet tele van olyan videókkal, amikben az alanyoknak fogalmuk sincs egy-egy ország vagy város elhelyezkedéséről, nekünk mégis egy viszonylag friss anyag a kedvencünk: a pár egy velencei utat nyert, és amikor a műsorvezető megkérdezte tőlük, tudják-e, hogy melyik országba utaznak, rávágták, hogy Párizsba. Reméljük, bárhol is lyukadnak ki, azért tesznek egy kört az ottani Mangóban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta