Melyik celebnőn jobb a pink?

A Kinek áll jobban posztjainkban egyre inkább igyekszünk valamilyen koncepció szerint felsorakoztatni a celebpárosainkat – ilyen volt például nemrég az is, amikor a Golden Globe-os szettek közül merítettünk. Most több rózsaszín összeállításra is bukkantunk (egészen pontosan négyre), ehhez tettük még hozzá a sorozatunkból már-már kiirthatatlan Kim Kardashiant és Gigi Hadidot. 

Lady Gaga vs. Miley Cyrus

Ki a jobb?

Első párosunk rögtön két nagyágyúból áll: ha csak a képet látjuk erről a Christian Cowan-Sanluis kosztümről és ki kellett volna találnunk, ki viselte őket, mi is Gagára és Cyrus-ra tippeltünk volna. Előbbi 2014 márciusának végén New Yorkban viselte, a méretes platformmal rendelkező magassarkú lakkcipőn kívül még egy glitteres kalapot is magára dobott. Valószínűleg táskát cipelni a kézben "annyira 2013!" volt az énekesnőszámára, ő inkább az ősz haját cipelte. 

Cyrus december 1-jén vett fel hasonló kosztümöt, amihez passzoló, krém alapon hologramos csillagokkal "díszített" cipőt vett fel. Az aranyozott övcsat is diszkrét - legalább annyira, mint az énekesnő halántékára kent folyékony glitter. Egyébként ha csak Cyrus fejét látjuk, azt hittük volna, hogy még a megőrülés előtti korszakában készült a fotó. 

Jennifer Lopez vs. Kendall Jenner

És itt?

Lopeznek és Jennernek is megtetszett egy Solace London nadrág: a palazzo fazonú alsót Lopez tavaly január 19-én viselte Jimmy Fallon műsorában, hozzá pedig kristály ékszereket és púderszínű felsőt vett fel. (Azt csak zárójelben jegyezzük meg, hogy utóbbi nem sokat bízott a fantáziára.) 

Kendall Jenner testvérével, Kylie Jennerrel ebédelt Los Angeles-ben, amikor a szoknyának tűnő nadrágot vette fel. Hozzá krémszínű tűsarkút hozott és márványszínű crop topot vett fel, meg persze egy tükrös aviátor napszemüveget, ami élő nőnek még nem állt jól. Kezeiben kulcscsomót, rajta Fendi-díszt, illetve a telefonját cipelte.

Gigi Hadid vs. Kim Kardashian

Kin jobb a szoknya?

Bár utolsó párosunk nem pink, ikertornyok lévén muszáj megmutatnunk őket. Történt ugyanis, hogy mindketten egy olívazöld A.L.C: márkájú, egyébként 375 dolláros, azaz 100 ezer forintos szoknyát szemeltek ki maguknak. Hadid pár hete a párizsi divathéten viselte, hozzá pedig egy 800 ezres kabátot, 30 ezres bodyt és 76 ezres bokacsizmát vett fel. Dekoltázsát decens ékszerekkel hangsúlyozta.

Az alvajárást imitáló Kardashian a szoknya márkájával megegyező felsőt és Etro magassarkú szandált vett fel hozzá - azért ismerjük el, elég nagy szerencse, hogy a szoknyát felsliccelték és tettek rá egy bővítést is. Kardashian teveszínű szövetkabátot viselt, kezeiben pedig két telefonját cipelte, amikor tavaly New Yorkban sétált.

Oszd meg másokkal is!
Mustra