Döntsük el: menő vagy ciki az övtáska?

Két éve, hogy berobbant a normcore, így éreztük, hogy nem kell sokat várni arra, hogy újra divatba jöjjenek az övtáskák. Igen, azok, amik édesapáink derekán lógtak pár évtizeddel ezelőtt a balatoni nyaralás során és amiket a taxisok még ma is előszeretettel használnak - igaz, egy kicsit szofisztikáltabb formában. A szerkesztőséget egyébként megosztotta ez a trend, alább elolvashatja, hogy miért, megnézheti, milyen fazonokat kapni most, aztán pedig szavazhat.

Általában elég sok hülyeségre nyitottak vagyunk, az ellentábor itt is inkább a praktikumra (vagyis annak hiányára) hívta fel a figyelmet. Szerintük nincs olyan élethelyzet, ahol bevethető lenne: mivel a legtöbbe csak a pénztárca, a telefon és az iratok férnek el, így buliban lenne indokolt a viselésük - viszont ki az, aki övtáskával megy el szórakozni? Minden más esetben azért ennél jóval több dolgot cipelünk magunkkal (a hangsúly itt a jóval szón van), így hacsak nem a divatblogunkra pózolunk egy-egy fotó erejéig (szigorúan vállra ejtett kabáttal), nem érdemes beruházni egyre.

A bal oldali már készlethiányos (legutoljára 9 fontba került), a középső 15, az utolsó 20 font - mindhárom az Asos-ról.
A bal oldali már készlethiányos (legutoljára 9 fontba került), a középső 15, az utolsó 20 font - mindhárom az Asos-ról.asos.com

A vitaindító darab egyébként az Asos oldaláról származik (képünkön a bal oldali) - ebből a szempontból a webshop egy paradicsom, így ha övtáskára vágyik, ott nézzen szét. Valóban csábító egyébként, hogy mindkét kezünk szabad, így nem kell egy kisebb clutchot szorongatni, de valljuk be, nem sokan vagyunk, akiknek szüksége lenne plusz optikai erősítésre a derék vagy csípő tájékán. Ráadásul, ha már szabad kéz, akkor inkább a hátizsákok, azokat jól meg lehet tömni. Aztán ki tudja: lehet, hogy mint számos más trendnek, végül ennek is beadjuk a derekunkat - ha ön is ezt látja valószínűnek a saját helyzetét tekintve, esetleg már be is szerzett egy darabot, nyomjon a MENŐ gombra, ha viszont el nem tudja képzelni, hogy ezt viselje vagy már attól is rosszul van, hogy másokon látnia kell majd, kattintson a CIKI-re.

Oszd meg másokkal is!
Menő! (4794) (3924) Ciki!
Mustra