OFFLINE

Enihorn: "Keresd a múltban a jövőt!"

2016. március 6., vasárnap 11:49

Horn Enikő továbbra is a praktikumot kedvelő elegáns anyukáknak tervez – derült ki a márka tavaszi-nyári kollekciójának sajtóbemutatóján. "Keresd a múltban a jövőt" – ez az Enihorn 2016-os új kollekciójának jelmondata. A tervező az 1920-as évekig nyúlt vissza inspirációért, amikor ükanyjának egyik lánya – Edit néni – teljesen egyedi, klasszikusan modern, az akkori divatnak megfelelő sziluetteket tervezett és varrt egészen az 1950-es évekig.

A hatodik szezonját megérő Enihorn márkához idén egy új almárka, a Bee Enihorn csatlakozott, mely ugyanúgy a kedves, reggeltől estig rohangáló anyukáknak szól, de az Enihornnál lazábban, még kényelemsebb szabásokkal, anyagokkal operál. A virágok nem tűntek el Horn Enikő terveiről, de finomabb formában jelennek meg mind a ruhákon, mind a táskákon, és már bőrből készült darabokat is találhatunk a ruhakollekciókban, melyek – mint megtudtuk – talán egy következő kollekció előfutárai.

Az Enihorn márka táskáiról híres, természetesen azok is megújulnak és megjelenik pár új táskafazon is, melyeket az oldtimer autók ihlettek. A Bee Enihorn kollekcióhoz is tartoznak táskák, melyek – akárcsak a Bee ruhák – olcsóbbak, mint a főkollekció darabjai.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta