OFFLINE

Rihanna farmercipőket tervezett Manolo Blahniknak

2016. március 4., péntek 16:32

Rihanna évek óta megkerülhetetlen része és alakítója a divatvilágnak – elég mondjuk csak a tavaly májusi MET-gálás szettjére gondolni. Most újabb területen vetette meg a lábát: a szexnél is jobb cipőket készítő Manolo Blahniknak tervezett egy minikollekciót. A farmer anyagú lábbelikből összesen hat készült és 895-3995 dolláros, azaz 250 ezer - egymillió forint közötti összegért lehet őket megvásárolni május 5-től, írja a Nitrolicious.

Ha esetleg beszerez majd egyet belőlük, ne ijedjen meg, ha az énekesnő letámadja önt az utcán. Mint mondta, „előre sajnálom azt a nőt, akit majd meglátok az én cipőimben, ugyanis oda fogok rohanni hozzá, készítünk egy közös szelfit és megkérdezem, hol szerezte be". A kapszulakollekció egyébként a Denim Desserts nevet kapta és a benne található darabokat flitterek, illetve Rihanna kezén található tetoválások inspirálta hímzések díszítik.

Íme a kollekció egy része
Íme a kollekció egy része
Fotó: reklámfotó

Az egyik hangsúlyos darab a farmercsizma, amiről Rihanna úgy nyilatkozott, elég veszélyes: ne is álmodjunk arról, hogy épségben hazajutunk bennük, ugyanis elrabolnak minket, ha azt viseljük. Oké...

Ön mit gondol? Dob valamit az egyébként közepesen csúnya lábbeliken, hogy Rihanna tervezte és Manolo Blahnik címke van bennük? Ha igen és önnek bejön, nyomjon a MENŐ gombra, ha viszont ingyen se kellenének ezek a lábbelik, kattintson a CIKI-re.

621 szavazat 749 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta