OFFLINE

A legmenőbbek farmert hordanak Londonban

2016. március 4., péntek 13:43

New York után a brit fővárosban is felvonultatták 2016-os őszi-téli kollekcióikat a divatházak, az eseményről pedig nem hiányozhattak az állandóan lesben álló utcai divatfotósok, akiknek ezúttal sem kellett nagyítóval keresniük a jól vagy éppen feltűnően öltözött divatrajongókat és szakmabelieket London utcáin.

Az avantgárd és extrém öltözködési szokásairól híres Londonban valamilyen oknál fogva idén inkább a visszafogottság és a letisztultság volt a jellemző, de azért akadtak bőven olyanok is, akik bátran kombinálták az elegáns ruhadarabokat a lazább és különleges kiegészítőkkel.

Különösen felkapottak voltak a bokaverdeső farmerek, a réteges öltözködés, a rakott szoknya, a grafikai minták, a színes bundák, a monokróm összeállítások és az ezüst, illetve arany cipők és táskák. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy mi a sikk Londonban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta