OFFLINE

Két számmal nagyobb ruhákban telelünk a H&M szerint

2016. március 3., csütörtök 11:46

Bár még csak épphogy megmutattuk a H&M tavaszi Studio kollekcióját, a svéd márka március 2-án este meseszerű díszletek között, hóval borított fákkal, illetve tükrökkel díszített kifutón mutatta be az őszi-téli szezonra szánt darabokat. Az eseménynek a párizsi divathét adott otthont és a negyedórás show-ból kiderült: ha a H&M-en múlik, akkor pizsamában és két számmal nagyobb ruhákban töltjük a telet.

A celeb-modell felhozatalra egyébként nem lehet panasz: ott volt Andreja Pejić transznemű modell, a pozitív testképért kampányoló Ashley Graham, a 70-es évek egyik ikonikus modellje, Pat Cleveland (aki egyébként idén lesz 66 éves), lánya, Anna Cleveland és számos topmodell (például Natashy Poly vagy Jourdan Dunn) is. Mondjuk a bemutató egy kicsit mókásan zárult: az Elle szerkesztői szerint több modell is elesett – van ilyen.

A ruhákról

A H&M szerint az idei őszi-téli szezon (ismét/még mindig) az oversize, azaz túlméretezett ruhákról szól majd - legyen szó nadrágokról, ruhákról vagy akár kabátokról. A semleges színek mellett most is megjelenik a piros mint trendszín és menő lesz még a kígyóminta, illetve a pizsamára hajazó selyemszettek is. Kiegészítők közül ismét nagy hangsúlyt kapnak a masszív bőrcsizmák, de szinte minden modellen láthattunk valamilyen kalapot is, a táskákból pedig a kisebb, városi verzió viszi majd el a szezont. „Ez a kollekció a nők erejéről és szépségéről szól, valamint arról, hogy hogyan fejezzük ki stílusunkkal ezt az erőt. Imádom a határozott szabásvonalak a svéd hagyomány és folklór elemeivel való szembeállítását" – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója.

Természetesen a celebek sem maradtak távol az eseménytől: szerda este megjelent többek között Emma Roberts, Suki Waterhouse, Gabriel-Kane Day-Lewis és Olivia Palermo is. A kicsivel több mint negyedórás bemutatót megnézheti a videón, ha pedig képeket lapozgatna, irány a galéria! A ruhák megvásárlásához szeptember 8-ig kell várnia.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta