OFFLINE

Heti kedvenc: a klasszikus ballonkabát

2016. március 2., szerda 14:24

Ballonkabátokkal minden átmeneti szezonban el vagyunk látva, nincs ez most sem másként, és annak reményében, hogy egyszer még kellemesebb lesz a hőmérséklet és az eső sem zuhog majd, megmutatjuk, hogyan hordhatja ezt az örök darabot. 

Mondjuk felveheti egy szép ruhával, és ha már a kabát ilyen visszafogott, előbbi lehet nagyon színes és nagyon mintás, akárcsak a kiegészítők. 

Vagy persze maradhat a klasszikus fekete és fehér összeállításoknál. Szerencsére rengeteg olyan fehér blúzt lehet kapni, amiben nem keverik össze egy pincérnővel. Az A-vonalú szoknya helyett felvehet egy ceruzaszoknyát is, vagy ha nem kell annyira kiöltözni, akkor akár egy trapéz- vagy bő szárú farmert is.

Nem tudjuk, hogy mikor lesz balerinás idő, reméljük, már nem kell sokat várni, addig persze bokacsizmát vagy tornacipőt is felvehet helyette a kockás ing és a szűk farmernadrág párosához. ja, és persze a jó vastag pulóverről vagy kardigánról se feledkezzen meg, de ha elegánsabb szettet szeretne, akkor marad a blézer. 

A kitűzők, felvarrók újra divatosak lettek, szóval ha így szeretne üzenni a világnak, akkor ne fogja vissza magát. Ha egy kicsit lusta, akkor persze nem kell magának összeválogatnia ezeket, a ruhamárkák megteszik ön helyett, lásd a képen látható farmert. Arra ezért vigyázzon, hogy ne essen túlzásba, de nyilván mindenkinek más az ingerküszöbe. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta