OFFLINE

Kvíz: kitalálja az évet az Oscar-estélyi alapján?

2016. március 1., kedd 12:12

Február 28-án rendezték a 88. Oscar-díjátadót, mi pedig ennek apropóján úgy döntöttünk, készítünk egy kvízt. Bár a kezdetekig nem nyúltunk vissza, mégis húsz évet utaztunk az időben, önnek pedig el kell döntenie, hogy mikori lehet a szett. 1996 és 2016 között húsz év telt el, viszont ezek összesen három évtizedbe estek és mindegyikből négy összeállítást választottunk: igyekeztünk azért egy-két emlékezeteset is betenni, de a legtöbbször csak a színésznő vagy énekes frizurája és az estélyik anyaghasználata nyújthat egy kis támpontot.

Minden kérdés megválaszolására 45 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta