OFFLINE

Kinek áll jobban: 2016-os Oscar

2016. február 29., hétfő 11:25

Február 29-én hajnalban - több mint harminc év után - újra Oscar-díjat nyert egy magyar film. Hétfő lévén azonban nem mehetünk el a ruhaikrek mellett sem, így az est során készült képeket végigböngészve újabb három celebpárost gyűjtöttünk össze, hogy aztán ön eldönthesse: kin mutat jobban a hasonló szett.

Lilák

Ki a jobb?

 • 918
  Reese Witherspoon
 • 4129
  Tina Fey

Reese Witherspoon és Tina Fey is úgy döntött, hogy az alkalomra lilába bújik - ráadásul mindketten egy pántnélküli, derékhangsúlyos estélyit választottak. Előbbi Oscar de la Rentában töltötte február utolsó vasárnapját, amihez ezüstékszereket választott. Bár haját kiengedte, de azért hátrafésülte, hogy érvényesülhessen a ruha és bár a sminkje kicsit túl bronzos lett, még így is egész jól áll a három hét múlva 40 éves színésznőnek.

Tina Fey Atelier Versacét viselt, amihez fekete-ezüst ékszereket választott. A rövid uszály feldobta az egyébként is szép estélyit, ezen kívül a feltűzött haj és a smink is tökéletes választás volt.

Csipkés fekete

És feketében?

 • 1990
  Jennifer Lawrence
 • 2961
  Charlotte Riley

A francia divatházzal kötött szerződése miatt valószínűleg senkit nem ért váratlanul, hogy Jennifer Lawrence Diorban jelent meg az Oscar-esten. Bár a ruha most nem volt annyira drámai, mint a korábbi díjátadós szettjei, így is remekül mutatott a színésznőn. A világos haj és smink érdekes kontrasztot képezett a lefelé egyre inkább sötétedő Diorral - pont úgy, ahogy a kristályékszerek a fekete manikűrrel.

Míg Tom Hardy Gucciban, addig neje, Charlotte Riley Gauri & Nainikában pózolt a vörös szőnyegen. A celebnő ruhájának szoknyarésze fényesebb volt, mint Lawrence-és és a csipke sem keltett olyan finom hatást - a haj és a smink viszont tökéletes lett.

Lábvillantós selyemszatén

És itt?

 • 2064
  Rachel McAdams
 • 2652
  Jennifer Flavin

Rachel McAdams August Getty-ben jelent meg - a méregzöld szaténruhából olykor-olykor kivillantotta a lábát is. A kristályékszerek róla sem hiányoztak (azért valljuk be, elég komoly reklámfelületek ilyenkor a hírességek), a feltűzött hajához pedig tökéletes passzolt a csillogó, lógós fülbevaló.

Nemcsak Charlotte Riley érkezett férjével az estre, de Sylvester Stallone neje, Jennifer Flavin is. McAdams-hez hasonlóan ő is lábvillantósban nyomult - igaz, ő nem oldalról, hanem fentről villantotta meg a dekoltázsát. Az ő ruhájának fekete színe volt, amihez pezsgőszínű kiegészítőket választott.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta