Kinek áll jobban: 2016-os Oscar

Február 29-én hajnalban - több mint harminc év után - újra Oscar-díjat nyert egy magyar film. Hétfő lévén azonban nem mehetünk el a ruhaikrek mellett sem, így az est során készült képeket végigböngészve újabb három celebpárost gyűjtöttünk össze, hogy aztán ön eldönthesse: kin mutat jobban a hasonló szett.

Lilák

Ki a jobb?

Reese Witherspoon és Tina Fey is úgy döntött, hogy az alkalomra lilába bújik - ráadásul mindketten egy pántnélküli, derékhangsúlyos estélyit választottak. Előbbi Oscar de la Rentában töltötte február utolsó vasárnapját, amihez ezüstékszereket választott. Bár haját kiengedte, de azért hátrafésülte, hogy érvényesülhessen a ruha és bár a sminkje kicsit túl bronzos lett, még így is egész jól áll a három hét múlva 40 éves színésznőnek.

Tina Fey Atelier Versacét viselt, amihez fekete-ezüst ékszereket választott. A rövid uszály feldobta az egyébként is szép estélyit, ezen kívül a feltűzött haj és a smink is tökéletes választás volt.

Csipkés fekete

És feketében?

A francia divatházzal kötött szerződése miatt valószínűleg senkit nem ért váratlanul, hogy Jennifer Lawrence Diorban jelent meg az Oscar-esten. Bár a ruha most nem volt annyira drámai, mint a korábbi díjátadós szettjei, így is remekül mutatott a színésznőn. A világos haj és smink érdekes kontrasztot képezett a lefelé egyre inkább sötétedő Diorral - pont úgy, ahogy a kristályékszerek a fekete manikűrrel.

Míg Tom Hardy Gucciban, addig neje, Charlotte Riley Gauri & Nainikában pózolt a vörös szőnyegen. A celebnő ruhájának szoknyarésze fényesebb volt, mint Lawrence-és és a csipke sem keltett olyan finom hatást - a haj és a smink viszont tökéletes lett.

Lábvillantós selyemszatén

És itt?

Rachel McAdams August Getty-ben jelent meg - a méregzöld szaténruhából olykor-olykor kivillantotta a lábát is. A kristályékszerek róla sem hiányoztak (azért valljuk be, elég komoly reklámfelületek ilyenkor a hírességek), a feltűzött hajához pedig tökéletes passzolt a csillogó, lógós fülbevaló.

Nemcsak Charlotte Riley érkezett férjével az estre, de Sylvester Stallone neje, Jennifer Flavin is. McAdams-hez hasonlóan ő is lábvillantósban nyomult - igaz, ő nem oldalról, hanem fentről villantotta meg a dekoltázsát. Az ő ruhájának fekete színe volt, amihez pezsgőszínű kiegészítőket választott.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek