OFFLINE

Koppintsa le a New York-iak laza stílusát!

2016. február 26., péntek 09:10

Nem kedvezett az időjárás a 2016-os őszi-téli kollekciókat felvonultató New York-i divathét közönségének, így sajnos nem sokan mutatták meg, hogy mit viselnek a meleg kabát alatt. A New Yorkban fontoskodó divatrajongók azért odatették magukat és feltűnő bundákkal, sálakkal és szőrmesapkákkal hívták fel magukra az utcai divatfotósok figyelmét, akik ezúttal is tisztességesen dokumentálták, hogy miben érkeztek a szakmabeliek az eseményre.

A színes kamubundák és hasítottbőr kabátok mellett menőnek számítottak az arany-, illetve ezüst bokacsizmák, a feltűnő dizájnertáskák, a monokróm, főleg a fehér, fekete, piros és szürke szettek, a réteges öltözködés, a trapéz, valamint a bokaverdeső farmerek és a kilencvenes éveket idéző szuperbuggyos gatyák. Inspirálódjon az óriásgalériából és nézze meg, hogy mennyit változtak a New York-i trendek a tavalyi évhez képest!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta