OFFLINE

Heti kedvenc: várja világoskékben a tavaszt

2016. február 24., szerda 08:54

A világoskék különböző árnyalatai ebben a szezonban (is) megkerülhetetlenek. A hajtás után meg is mutatjuk, hogy milyen ruhadarabokat és kiegészítőket lehet kapni az üzletekben, és azt is, hogy a kiemelt példákat hogyan viselheti. 

Ha a rózsaszín kabátokat túlzásnak találja, próbálkozhat egy világoskék darabbal. Egy oversize kabát jól mutat a lezser összeállításokkal is, de egy csinos ruhához is nyugodtan felveheti. 

Akár tetszik, akár nem, a culotte egyelőre divatban marad, és szerencsére egyre jobb a választék, így nagyobb eséllyel talál olyat, amit tényleg tetszik. Persze túlsúlyban vannak a fekete és a szürke darabok, amiket szintén hordhat világoskékkel, de a bordó nadrág is jó választás. 

Jó hír a leggingsek kedvelőinek, hogy az oversize ingeknek is divatja van, mert ugye van az a szabály, hogy cicanadrágot olyan felsővel illik hordani, ami eltakarja a feneket. Szűk farmer esetén ettől persze el lehet tekinteni, de azzal is jól mutat egy ilyen felső. 

Ahogy már írtuk, ha tartani akarja magát a Pantone előrejelzéshez, akkor keverje bátran a világoskék és rózsaszín ruhadarabokat, persze a harmóniát nyugodtan megbonthatja más színekkel is, a feketével és a barnával mondjuk nehéz mellényúlni. 

dfsfdsf

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta