OFFLINE

Mintás és feliratos harisnyákban járunk 2016-ban

2016. február 24., szerda 09:29

Már a tavalyi divathéten is feltűnt, hogy a vastag fekete harisnyákat az áttetszőbb fekete darabok váltják majd a sorban. A 2016-os őszi-téli kollekciókat bemutató New York-i divathéten azonban ennél már jóval merészebb minták és színek is megjelentek a divatházak kifutóin, amiből arra következtetünk, hogy a szokásos fekete, barna, sötétkék és szürke színek mellé érdemes lesz beszerezni egy-két izgalmasabb darabot is, mivel a harisnyanadrágnak meghatározó szerep jut majd az év második, hűvösebb felében.

Míg japánban már évek óta óriási trendnek számítanak a különféle figurákkal és feliratokkal ellátott harisnyák, addig New Yorkban azért eggyel visszafogottabb formában bukkantak fel a kifutón. Tanya Taylor és a Zimmermann tervezői például a pszichedelikus mintákban és virágnyomatokban gazdag hippikorszakot jelenítették meg a harisnyákon, míg Alexander Wang inkább a kilencvenes évek stílusát és a harisnyatartós időszakot mosta össze, amikor elkészítette „girls” „strickt” és „tender” feliratos, áttetsző harisnyanadrágjait – írja a Fashionista.com.

Thom Browne szerint a szupersikkes nagyisarkú félcipőkkel hordjuk majd a szürke kockás harisnyát, míg a Desigual tervezője skótkockás harisnyát adott modelljeire a szezonban, de ha valami visszafogottabbra vágyunk, akkor járhatunk majd szürkéslilában, pirosban és hófehérben is. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen darabok után lesz érdemes kutatni  2016-os második felében!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta