OFFLINE

Biztos, hogy magyarul is felvenné ezt a felsőt?

2016. február 24., szerda 19:56

Pár éve megjelentek a "vicces" feliratokkal (például a LV monogram melletti Lord Voldemort szöveg vagy egyszerűen BOY, OBEY) tűzdelt felsők és a népszerűségük valamiért azóta töretlen. A boltokban egyre kevesebb basic, mindentől mentes ruhákat találni, ami amellett, hogy kicsit dühítő, megmosolyogtató is. Hogy miért? Mert a feliratok legtöbbször vagy teljesen értelmetlenek vagy olyan jelentésük van, amit magyarul biztos nem viselne senki. De akkor miért buknak mégis rájuk? Reménykednek, hogy más se érti majd? Vagy angolul jobban hangzik? Ezt talán sosem tudjuk meg.

Javarészt ez a jelenség inspirálta lenti galériánkat, ahova az adott (egyébként New Yorkerben, H&M-ben és Zarában kapható) ruhadarabokat a magyarra fordított szövegeikkel párosítottuk. Így született meg a Harapj belém felső, az Akárhogy pulóver és a Maradj tiszta póló is. Ha kíváncsi a többire, itt lent megnézheti őket - javasoljuk azonban, hogy előtte kapcsolja be az irónialámpát. Már csak azért is, mert nekünk is van hülye felirattal ellátott ruhadarabunk - azért, mert jó a színe.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta