OFFLINE

Emlékszik még, mi volt a ruhaüzletek helyén?

2016. február 23., kedd 14:01

Igen, tudjuk, régen volt már kvízünk - gyorsan pótoljuk a is a hiányosságunkat. Ráadásul egy (remélhetőleg) érdekes témát választottunk: arra vagyunk kíváncsiak, vajon tudja-e, mi volt az adott (11-ből 10 esetben) ruhaüzlet helyén. Előnnyel indul, ha a fél életét plázákban tölti és már tíz évvel ezelőtt is Budapesten élt, ugyanis a Vörösmarty téri Bershka akkor költözött be a ... minek is a helyére? Nem is nagyon húzzuk tovább az idegeit, alább olvashatja a játékszabályokat, ha pedig kitöltötte a fotókkal tarkított kvízt, írja meg nekünk az eredményt a Facebook-oldalunkon.

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta