OFFLINE

Ragasszon szőrt a körmeire, ha menő akar lenni

2016. február 21., vasárnap 08:42

A Distractify szerint a jövőben a szőrös körmökkel kell járni, ha szeretné követni a divatot. Úgy tűnik, hogy a szilánkos köröm már a múlté, sőt a különleges lakkokat is elfelejtheti, ugyanis jönnek a szőrös körmök. 

A Libertine 2016-os őszi-téli ruhákat felvonultató bemutatóján a ruhák mellett a körmök is nagy szerephez jutottak: minden modell vastagon beszőrözött körmökkel támadt. Az új trend szerint nem ám pelyhes, vagy visszafogottan szőrös manikűrt fogunk viselni, hanem pontosan olyat, mintha most marcangoltunk volna szét puszta kézzel valamilyen aranyos állatkát. 

 A Vinylux Weekly Polish gondoskodott arról, hogy a műszőrme fennmaradjon a körmökön, miközben a köröm is csillogó marad, persze a szőr alatt. Hogy ezzel hogyan lehet tisztálkodni, mosogatni vagy csak úgy egyszerűen élni, azt kicsit nehezen tudjuk egyelőre elképzelni, de a műszőr körmök léteznek, köztünk járnak és ön is elkészítheti őket. Már ha akarja... Ön szerint menő vagy ciki a szőrmés köröm?

1222 szavazat 614 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta