OFFLINE

Menő lesz vizespalackkal pózolni a divathéten

2016. február 20., szombat 10:26

Idén sem maradunk fura kiegészítők nélkül, most várhatóan egy vizespalack lesz a hollywoodi hírességek és a divathetek látogatóinak kedvence az előttünk álló pár hónapban.

Az ausztrál Memebottle által piacra dobott termék egyébként hihetetlen gyorsasággal robbant be a köztudatba: még emlékezhetnek arra, amikor a márka alapítói, Jesse Leeworthy, Victoria Mornington és Jonathan Byrt másfél évvel ezelőtt a Kickstarteren kalapozták össze az induláshoz szükséges 3,5 millió forintot, majd dobták piacra a levélpapír szabványméretezésű, Letter, A5 és A6 fantázianéven futó palackjaikat, melyek akár egy kisebb borítéktáskába vagy zsebbe is besuvaszthatóak, de az Instagram képeket elnézve kézben kell őket cipelni, hogy igazán menők legyünk.

Nagy hangsúlyt fektettek a trendi kampányképekre is.
Nagy hangsúlyt fektettek a trendi kampányképekre is.
Fotó: memobottle.com

A BPA-mentes tritánból készült szivárgásmentes kulacs bejutott az idei Oscar-gála 260 ezer dolláros, 72,2 millió forintos pazar ajándékzacsijába is, melyet olyan színészek és rendezők között osztanak majd szét, akiket jelöltek valamilyen díjra. Az egyedi formát kapott kulacs így olyan luxuscuccokkal kerül egy pakkba, mint a LizOra 43 ezer dolláros, 11,9 millió forintos kozmetikai utalványa, a 62 ezer dollár, 17,2 millió forint értékű egy éves korlátlan Audi bérlés, a 7000 dolláros, 1,9 millió forintos lézeres bőrkezelés vagy a szintén több milliót érő Fuji helymászás és 10 napos izraeli túra – írja a DailyMaily.co.uk.

Travel Companion * www.memobottle.com A day out with @betterbeahit #Paris #memobottle #onebottlemovement #travel #hydrate #A5 #slim

memobottle* * Slim * Water (@memobottle) által közzétett fénykép,

A mosogatógépben mosható palack valószínűleg azért is lesz olyan menő az utcai divatban, mivel a márka egyenlőre nem kér ér el érte egy vagyont, a 30 mm vastag palack 750 ml-es verziója 6946 forintért, míg az 375 ml-es kiszerelés 6112 forintért szerezhető be. „Évtizedek óta nem változtattak a palackok alakján, míg a dizájnban már minden lapos, nézzük csak meg a tableteket, a laptopokat vagy éppen a laptoptáskákat. A kerek palackok nem illeszthetőek bele a modern életbe, ezért úgy döntöttünk, hogy változtatunk ezen a szabályon” – magyarázza az innovatív ötletet Leeworthy.

„Ahhoz, hogy valóban leszoktassuk az embereket az egyszer használatos vizespalackokról, elő kellett állni valami igazán formabontó, kényelmes, szép és fenntartható termékkel” – folytatja az egyik tervező, aki reméli, hogy a Memobottle palack olyan ismert környezetvédőkhöz is eljut majd az Oscar-gálának köszönhetően, mint Leonardo DiCaprio vagy Matt Damon.

Jól nézze meg, hogy hogyan kell helyesen tartani egy gondosan beállított divatfotón!

Walk And Talk * www.memobottle.com A day out with @hanae_nadif :) #memobottle #onebottlemovement #dayout #walk #hydrate #A6 #cluse

memobottle* * Slim * Water (@memobottle) által közzétett fénykép,

Uniszex darabról van szó, mutatunk egy példát divatrajongó pasiknak is!

Ha biztosra akar menni, szerezzen be kettőt a trendi lapos flaskából és sétáljon egyet a városban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta