OFFLINE

Két új érdekes üzlet nyílt a héten

2016. február 19., péntek 13:47 |

Ritkaság, hogy egy héten kapásból két érdekes üzlet is nyíljon Pesten, most ez történt: a Facebookon egy ideje már tevékeny Judas beköltözött a Madách térre, a december óta készülődő Konfekció pedig a Rákóczi tér mögötti Víg utcában várja a vevőket.

Judas

A Judast leginkább azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy jópofa Vans cipőt, de nem 20 ezerért, hanem mondjuk 3-6 ezer forintért, és nem zavarja őket, hogy esetleg már használt adott darab. De a cipőkön kívül Kiss Gábor nagyon menő bőrhátizsákjait, Björn Borg és Vans mintatáskákat és Komono napszemüvegeket is lehet kapni a Telep emeletén berendezett kis helyiségben. Nomeg jóízléseel öszeválogatott vintage szekció is van, valamint egy sornyi márkás farmer (többek közt Acne és Cheap Monday gatyákkal). Érdemes benézni, mert tuti szembejön egy jó Vans, vagy akár egy teveszín vintage kabát jó áron, de ha mégse találna semmit, még mindig ihat egy kávét a földszinten.

Judas

Cím: Budapest, VII., Madách út 8, a Telep első emeletén

Nyitvatartás: H-P: 12:00-20:00, Szo: 16:00-20:00

Mi kapható: Vans, Björn Borg, Komono, Gabor Kiss Handbags, válogatott secondhand

Facebook oldal

Konfekció

A Konfekció merőben új kezdeményezés egy olyan helyszínen, mely ugyan kiesik a turisták hetedik kerültei romkocsmás útvonalából, mégis könnyen elérhető. Vida Vera és Oltai Kata válogatják össze és adják el a punkos, retro készletet, mely egyelőre hatalmas, szinte kifolyik a kis üzletből. A ruhák egy része saját, az árak alacsonyak, a kincskeresési élményfaktor magas, a lányok kedvesek, egyszóval teljesen szórakoztató az egész. A csütörtökön megnyitott boltba ráadásul lehet vinni ruhákat eladásra, plusz a Kék Ló Fashion Pub is úgy gondolta, hogy a Víg utcában nyitja újra a Kazinczy utcában bezárt egységét, szóval érdemes elhagyni a bulinegyedet és körülnézni a Blahán túl is: a konfekciósok ugyan nem írták le, hogy a nyolc az új hét, de mi megtehetjük.

Konfekció

Cím:Budapest, VIII., Víg utca 22.

Nyitvatartás:Szerdától szombatig 14:00-tól 19:00-ig

Mi kapható: vintage, retro, punkos, átalakított, laza ruhák, cipők, kiegészítők

Facebook oldal

Ha már egyszer bementünk a városba...

... akkor benéztünk a Humana Vintage-be is, ahol nemrég volt árucsere, úgyhogy úgy számoljon, hogy egy csinos blúz 2-3 ezer forint között, egy táska 1300-2300 forint közötti összegbe kerül. Pozitívum, hogy egyáltalán nincs olyan taposás, mint az árucsere előtti, 300 forintos napokon, úgy lehet válogatni, mint egy jópofa butikban, miközben baromi olcsó még teljes áron is minden hangulatos retro holmi. 

Elszaladtunk a Csóra Cipőbe is, a Lehel térhez, ahol azt tapasztaltuk, hogy megtelt a bolt Adidas Superstar-okkal, többféle színben és méretben, úgyhogy ha szeretne 2016 tavaszán ugyanúgy öltözni, mint minden tini, feltétlenül szerezzen be egyet: míg márkaboltban 25 ezer egy ilyen lábbeli, a Csórában (alig) használtan 5-7 ezer forint közötti áron szerezhet ilyen cipőt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta