OFFLINE

Ellepték a boltokat a magasított szárú cipők

2016. február 17., szerda 10:22

Pár napja megmutattuk önöknek, hogy milyen ruhákat kapnak a férfiak tavaszra az üzletekben. Most úgy döntöttem, megnézem, milyen lábbelit vehet az, aki cipőboltok helyett az elvileg trendkövető fast fashion boltokból szerezné be a lábbelijét. Örülhet, aki szereti a sportos fazont, és még inkább boldog lesz az, aki a magasított szárért rajong. 

House

Az előző ruhakörképemhez hasonlóan itt is a House-zal kezdtem. A boltban elszórva találhatóak a lábbelik (kivéve az akciós részleget, ami egy helyre gyűjtve várja a vásárlókat), és többségében műbőr darabokat kapni 10-11 ezer forintért. A Nike hatása még mindig érezhető: több Roshe Runra hajazó, egyébként elég szomorúan kivitelezett modellbe is belefutottam. A félcipők egyébként annyira nem is néznek ki rosszul, viszont 11 ezer forintért már találni máshol is jobbat.

Cropp

Itt a nem akciós cipőket is egy helyre gyűjtötték, a ruházati kínálathoz hűen többnyire sportosakat találni és csak kevés van 10 ezer forint alatt. Érdekesek egyébként a fazonok, meg van bennük fantázia - több, mint a House-ban találtakban. A terepminta, műbőr és gyöngyvászon mellett még a filcanyag is dívik a Croppban idén tavasszal. 

H&M

A H&M cipőkínálata szezonok óta ugyanaz: egy brogue bőrbakancs, pár desert boot, egy fekete műbőr "ünneplős" cipő és néhány vászoncipő 3 ezer forintért - ez most sincs másképp. Ismerjük jól a forgatókönyvet, ehhez jönnek majd az espadrilles cipők bézs és kék-fehér színben, alig várjuk!

Reserved

A legunalmasabb kínálat talán a Reservedben volt: a cipők annyira jellegtelenek, hogy egy fehér fal is színesnek tűnik mellettük. Itt sem értjük, miért erőltetik annyira a magasszárú cipőket, de ha valaki bőr lábbelit szeretne férfiként, annak érdemes benéznie - bár 20 ezerbe kerülnek, de cserébe jól néznek ki. (Azt mondjuk nem értem, hogy az akciós részlegen miért kerül egy bokacsizma 15 ezerbe a leárazás utolsó napjain.)

Zara

A legnagyobb sokk a Zarában ért - egészen pontosan akkor, amikor megláttam az arany slipont olyan anyagból, amit a baleseteknél tekernek az emberekre, hogy ne hűljenek ki. Mivel alig 9 ezer forintba kerül, így elég sok minimágnáson viszontláhatjuk majd tavasszal - csak aztán el ne takarja a cipőt a földig érő, tunikának is betudható felsőjük! Egyébként itt is a szokásos fazonokat kapni (és természetesen rikító piros, illetve sötétkék színű magassszárú cipőt), de nekem régről elég rossz tapasztalataim voltak a Zara-cipőkkel: fél év alatt szétjöttek.

F&F

Kíváncsiságból benéztem az F&F-be is, mert a szokásos cipőkön kívül mindig van egy-két újdonság is: ezt most a párezres, Adidasra hajazó sportcipők jelentették. Még akadnak bakancsok télről, így ha esetleg fázós, akkor beszerezhet egy párral, ha pedig játszós cipőt keres, 3 ezerért már talál azt is.

Bershka

Az egyik legjobban tetsző cipőre a Bershkában találtam rá, de aztán a 12.995 forintos árcímke és a vásárlóközönséggel zárt térben három percnél tovább eltöltött idő kedvem szegte. Egyébként elég sok fajtát kapni itt is, amikre leginkább a Zara fiatalabb közönsége visz majd haza, hogy aztán megörökítse Instagramra a vörös Roshe Run-utánzatokat és a műbőr félcipőket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta