Nézze meg a Grammy legjobban öltözött nőit!

A hétfő este tartott 58. Grammy-díjátadó a győztesek, Lemmy és Bowie mellett természetesen a szép ruhákról is szólt: mi most utóbbiakkal fogunk foglalkozni.

Taylor Swift hozta szokásos formáját és úgy öltözött fel, mint mindig: azaz felvett egy csőtopot meg egy magas derekú szoknyát – csak ez most nem egy fast fashion szett, hanem egy Atelier Versace ruha. Lady Gaga is hozta a formáját, de most sokkal kevésbé volt extrém, mint általában: Marc Jacobs ruhájával, sminkjével és frizurájával is a nemrég elhunyt David Bowie előtt tisztelgett. Florence Welch bemutatta, hogy lehet szépen viselni a sokat szapult Alessandro Michele-féle, retro hangulatú Gucci ruhákat: mondjuk lehet, hogy a pasztellrózsaszín hálóruhaszerűsg csak neki áll jól, nem lehet véletlen, hogy más nem próbálkozott a Guccival a díjátadón.

Mi szerettük még Kacey Musgraves énekesnő Armani Privé estélyijét, de Adele fekete Givenchy ruhája és Zendaya nadrágkosztümje is előnyösen mutatott a vörösszőnyegen. Bella Hadid és Alessandra Ambrosio erősen kivágott ruháinál csak Chiara rongyát szerettük kevésbé: a jól öltözött hírességek mellett talál három olyan celebnőt is a galériában, akiknek szerintünk most nem jött össze a díjátadós szerelés!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek