OFFLINE

Kontúrozza a nyakát is, hátha szebb lesz!

2016. február 15., hétfő 10:08

A divat- és szépségipar még nekünk is tartogat meglepetéseket, akik nap mint nap követjük azokat a trendeket, melyekért megőrül a világ. Jelen esetben ez a nyakkontúrozás, ami nem tudjuk, hogy elszigetelt jelenség, vagy hamarosan a drogériák polcairól fogjuk lehalászni a nyakkontúr szettet, bár gyanús, hogy a bohóckontúrnak nevezett jelenség sem terjedt el, pedig ennek Kim Kardahsian az egyik élharcosa. 

Mindenesetre egy beautyblogger, aki főleg a hajával foglalkozik, mutatta meg, hogyan kell a nyakat optikailag vékonyítani, mindössze pár perc alatt.

A Mashable is rácsodálkozott az ötletre, meg is kérdezték Regan Rabanalt, a MAC egyik sminkesét, aki megerősítette, hogy rendszeresen alkalmazza a nyakkontúrt. "Nagyon érdekesnek találom, hogy mennyi ötlet származhat a kontúrozásból. Ez a technika az 1900-as évek óta jelen van a szépségiparban, de köszönhetően az online oktatóvideóknak, manapság egyre kedveltebb" – mondta Rabanal, aki felhívta a figyelmet arra is, hogy nagyon fontos, hogy a smink illeszkedjen a saját stílusunkhoz.

Ha valaki úgy gondolja, kipróbálná, akkor is adja magát az a sportszerű nehezítés, hogy hogyan lehet kivitelezni. Rabanal szerint ez nem is kérdés, csak egy tükör vagy egy mobil kell hozzá, aztán elárulta a titkot. "Néha készítek egy rövid videót, hogy megnézzem, hogy is fest, amit csináltam" –mesélte a sminkes, majd hozzátett még egy praktikus tanácsot. "Győződjön meg róla, hogy rendesen eldolgozta az alapozót, ugyanis senki nem akar úgy kinézni, mintha egy alapozó és bronzosító fürdőből mászott volna elő" – tette hozzá. A teljes videó itt tekinthető meg, másik 14 hasznos tanáccsal egyetemben, ha el akarna mélyedni a kontúrozás titkaiban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta